Tgrt Haber
16 Ocak 2022 20:41

Mesut Özil'den İsmail Kartal'a sert tepki!

Fenerbahçe’de kötü gidişatın ardından Portekizli hoca Vitor Pereira ile yollar ayrılmış ve geçici olarak İsmail Kartal ile anlaşılmıştı. Yeni hocasıyla ilk sınavına çıkan sarı-lacivertliler, Antalyaspor deplasmanında 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Karşılaşmaya ise Fenerbahçe’nin yıldız ismi Mesut Özil’in hareketi damga vurdu. 64. dakikada oyundan alınan Mesut Özil, İsmail Kartal’a tepki göstererek "Ben mi?" işareti yaptı. Oyundan çıkan Özil, hocasının yüzüne bile bakmadı.

Mesut Özil'den İsmail Kartal'a sert tepki!
İsmail Kartal,Fenerbahçe,Antalyaspor,Mesut Özil,Vitor Pereira

İsmail Kartal ile ilk sınavına çıkan Fenerbahçe, dün akşam Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maça ise Mesut Özil’in tepkisi damga vurdu. Vitor Pereira döneminde de sık sık oyundan alınınca hocasına tepki gösteren Özil, bu sefer İsmail Kartal’a da aynı tepkiyi gösterdi.

HOCASININ YÜZÜNE BİLE BAKMADI 

64.dakikada İsmail Kartal, Mesut Özil’i oyundan alarak yerine genç yetenek Muhammed’i sahaya sürdü. Mesut Özil ise bu değişikliğe sert tepki gösterdi. Kulübeye doğru ilerlerken İsmail Kartal'a dönüp ''Ben mi hocam?'' dediği ekranlara yansıdı. Kartal'ın bu değişikliği sonrası kulübeye oturan yıldız oyuncu İsmail Kartal'ın yüzüne bakmadı.

Mesut Özil'den İsmail Kartal'a sert tepki!

AYNI TEPKİYİ GÖSTERMİŞTİ 

Daha öncesinde UEFA Avrupa Ligi’nde D Grubu üçüncü maçında Belçika ekibi Antwerp'i konuk eden Fenerbahçe'de Mesut Özil, 65. dakikada oyundan alınmasına tepki göstermişti. Değişiklik tabelasında numarasını görmesinin ardından şaşkınlık içerisinde düşen yıldız, kenara söylenerek gelmişti. Moralinin bir hayli bozuk olduğu gözlenen tecrübeli oyuncu, yerini Dimitrios Pelkas'a bırakmıştı. Kenarda bulunan su şişelerini tekmeleyen Mesut Özil, teknik direktör Vitor Pereira'ya tepki göstermişti.

Mesut Özil'den İsmail Kartal'a sert tepki!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...