Tgrt Haber
01 Kasım 2021 20:43

Fenerbahçe'de Mesut Özil'den takım arkadaşlarına uyarı!

Son dakika Fenerbahçe haberi: Süper Lig'de milli araya lider giren Fenerbahçe aldığı kötü sonuçlarla zirveden uzaklaştı. Trabzonspor, Alanyaspor ve Konyaspor maçlarından mağlup ayrılan sarı-lacivertlilerde umutsuz bir hava hakim... UEFA Avrupa Ligi'nde Royal Antwerp ile deplasmanda karşılaşacak Kanarya'da hazırlıklar sürerken, dünya yıldızı Mesut Özil devreye girdi. Antrenman sonrası takım arkadaşlarını toplayan kaptan Özil uyarılarda bulundu.

Fenerbahçe'de Mesut Özil'den takım arkadaşlarına uyarı!
​Fenerbahçe,Mesut Özil

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Mesut Özil, antrenman sonrasında takım arkadaşlarını topladı ve konsantrasyon uyarısında bulundu. Takımın kalitesinin son üç haftadaki skorlardan çok daha fazlasını gerektirdiğine değinen kaptan Mesut Özil, takım arkadaşlarına birbirlerine destek olarak bir takım olarak bir an önce toparlanmaları ve sezon başındaki takım kimliklerine geri dönmeleri gerektiğini söyledi.

"HEPİMİZ BUNUN İÇİN HAZIRIZ!"

Puan kayıplarının doğal olarak moralleri düşürdüğüne değinen Özil, "Hepiniz yüksek profesyonellik seviyesinde oyuncularsınız. İstediğimiz sonuçları alamadığımız bir 3 hafta geçirdik. Ancak yeniden kazanmaya başlamak bizim elimizde. Geçmişe takılı kalmadan önümüze bakmamız gerekiyor. Hepimiz bunun için hazırız" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçeli futbolcular, antrenmandan sonraki takım toplantısından 'hedef birliği' motivasyonu ile ayrıldılar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...