Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Haziran 2022 10:56 - Güncelleme : 21 Haziran 2022 11:31

Mesut Özil'in yeni adresi belli oldu: Geri dönüyor!

Son dakika transfer haberleri: Fenerbahçe'ye büyük umutlarla 'Gel beraber Mesut olalım' sloganıyla gelen ancak Ozan Tufan ile birlikte disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakılan ve kulübün sosyal medya hesaplarını takipten çıkaran Mesut Özil, Almanya'ya gitmişti. Yıldız ismin ülkesinde transfer görüşmeleri de yaptığı ortaya çıktı. Alman basını 33 yaşındaki futbolcunun eski kulübüyle temas halinde olduğunu ve Bundesliga'ya geri dönebileceğini yazdı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Mesut Özil'in yeni adresi belli oldu: Geri dönüyor!
Mesut Özil,Almanya,Bundesliga,Fenerbahçe,Ali Koç,Werder Bremen,transfer

2007-2010 yılları arasında 1.5 sezon Werder Bremen forması giyen Mesut Özil, 2010 yazında 18 milyon Euro'ya Real Madrid'e transfer olmuştu. Almanya'da hala geniş bir hayran kitlesi bulunan Mesut'un futbolu ülkesi Almanya'da bırakmak istediği iddia ediliyordu.

Bundesliga'ya 1 sezonluk aradan sonra geri dönen yeşil-beyazlılar kadrosunu Mesut Özil ile güçlendirmek istiyor. Fenerbahçe'nin sözleşmesinin feshetmek istediği Özil, 2.5 yıllık yüksek ücretli mukavelesinden vazgeçerse Bremen'in yolunu tutacak.

HAREKETE GEÇİLDİ

Bundesliga 2'den Bundesliga'ya yükselen Werder Bremen'de Genel Direktör Frak Baumann'ın Mesut Özil'le ilgili çalışmalara başladığı öne sürüldü. Frank Baumann ile Mesut Özil birbirlerini Werder Bremen sayesinde iyi tanıdığı ve zaman zaman görüşmelerde bulunduğu kaydedildi. Ünlü futbolcunun Fenerbahçe ile sözleşmesini sonlandırıp bonservisini alacak olması Alman kulübünü umutlandıran bir detay olarak öne çıkarıldı.

RESMİ GİRİŞİM YOK!

Frank Baumann'ın Mesut Özil'i bedelsiz olarak kadroya katmayı planladığı kaydedildi. 34 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe'den ayrılmasını bekleyen Werder Bremen'in henüz transfer için resmi girişimlerde bulunmadığı vurgulandı.

Mesut Özil, 2007-2010 yılları arasında Werder Bremen formasıyla 108 maçta forma giydi. Tecrübeli futbolcu bu süreçte 16 gol ve 54 asist üretti.

Mesut Özil'in yeni adresi belli oldu: Geri dönüyor!

FENERBAHÇE'DEN AYRILMAYACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

Fenerbahçe ile Mesut Özil arasındaki soğuk savaş devam ediyor. Ali Koç'un "Futboldan çok ticaret düşünüyor" diye eleştirdiği 34 yaşındaki yıldız geçen sezon kadro dışı bırakılmıştı.

Mesut Özil, ayrılık iddiaları ile ilgili daha önce sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullanmıştı: "Son günlerde kariyerim ile ilgi yapılan iddialarla ilgili olarak bir açıklama yapmam zorunlu oldu. İlk 6 ay ücret dahi almadan, çocukluk aşkım olan Fenerbahçe ile 3.5 yıl bir kontrat imzalayarak, kariyer hedefimi tamamlamıştım. Altını çizerek tekrarlıyorum; Fenerbahçe’den başka bir takımda kariyerimi noktalamayacağım. Sözleşmem süresi boyunca, Çubuklu formamızı terletmek tek amacım. Bu kararım çok net ve kesindir."

Mesut Özil'in yeni adresi belli oldu: Geri dönüyor!

JESUS KAMPA ÇAĞIRMADI

İsmail Kartal döneminde Ozan Tufan'la birlikte kadro dışı bırakılan Mesut Özil konusunda Jorge Jesus'un vereceği karar merak ediliyordu. Tecrübeli orta saha oyuncusuyla ilgili alınan kadro dışı kararının devam edeceğini Jorge Jesus açıkladı.

67 yaşındaki teknik adam düzenlenen imza töreninde gelen soruya, "Fenerbahçe 8 yıldır şampiyon olamıyor. Mesut Özil ise gerçekten çok iyi bir geçmişe sahip. Ama benim de kulüple ilgili fikirlerim var. Kendisiyle ilgili alınan karara aynı şekilde devam edeceğim. Burada önemli olan Jesus, Özil veya herhangi bir oyuncu değil. Burada her zaman öncelik Fenerbahçe. Ben de buradaki oyuncularla oynayacağım" cevabını verdi.

"MESUT ÖZİL TÜRK OLDUĞUNU DA UNUTACAK!"

TGRT Haber'in usta spor yorumcusu gazeteci Haluk Yürekli ve Gökhan Dinç'in YouTube kanalı Spor Gecesi Dijtal programında yaşananları değerlendiren Haluk Yürekli, Mesut Özil ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

"MESUT ÖZİL BÖYLE BİR İNSAN"

Haluk Yürekli, "33 yaşında Fenerbahçeli olduğunu hatırlayan aynı zamanda Türk olduğunu hatırlayan Mesut Özil, Fenerbahçe'de kapının önüne koyulunca Fenerbahçeliliği bir anda bitti. Takipten çıktı, Arsenal'i Almanya Milli Takımı'nı hala takip ediyor. Bu ülkede hükümet değişirse, iktidar değişirse Türk olduğunu da unutacak. Mesut Özil böyle bir insan, daha önce bunu söyledik." ifadelerini kullandı.

10 GOLE KATKI YAPTI

Mesut Özil geçtiğimiz sezon kadro dışı bırakılmadan önce sarı-lacivertli formayı 25 kez giydi. 33 yaşındaki orta saha bu süreçte rakip fileleri 8 kez havalandırdı. Mesut Özil takım arkadaşlarına 2 gol pası verdi. Alman futbolcunun sözleşmesi 2024'te sona erecek. Mesut Özil'in güncel piyasa değeri 1 milyon 800 bin euro olarak gösteriliyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mesut özil21 Haziran 2022 22:35

M10_offical instagram adresinde paylaştığı açıklamayla tekrar fenerbahçeden gitmeyeceğinı açıkladı yalan haber yapmayın

Sonraki Haber Yükleniyor...