Tgrt Haber
18 Haziran 2022 10:41 - Güncelleme : 18 Haziran 2022 10:50

Mesut Özil'in yeni kariyerini menajeri açıkladı

Erkut Söğüt, Mesut Özil'in Fenerbahçe'den ayrılmayacağını kariyerine sarı-lacivertli takımda devam edeceğini söyledi. Söğüt, Mesut Özil'in emekli olduktan sonra e-spora yöneleceğini de ifade etti.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Mesut Özil'in yeni kariyerini menajeri açıkladı
Fenerbahçe,Erkut Söğüt,Mesut Özil

Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, Telegraph gazetesine açıklamalarda bulundu.

33 yaşındaki oyuncunun gelecek planlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Erkut Söğüt, "Futbolu bıraktığında e-spora daha fazla yönelecek. Kendi başına ya da bir oyuncu olarak. Dürüst olmak gerekirse gerçekten iyi bir oyuncu. Kendi takımı ve oyuncuları var. "Başka bir takımda futbol oynayacağını sanmıyorum. Fenerbahçe'de oynamaya devam edecek." dedi.

"MESUT BİR MARKA"

Erkut Söğüt, Mesut Özil'in Arsenal dönemiyle ilgili ise,  "İnsanların Mesut'la ilgili unuttuğu şeylerden biri de ticari alandaki etkisi. Mesut Arsenal'de oynarken forma tanıtımlarında yer alıyordu. Çok sayıda marka Mesut'la sponsorluk anlaşması yapabilmek için teklifte bulunuyordu. Mesut haftada 350 bin sterlin kazanıyordu ama bunun 150 bini ticari haklar içindi. İnsanlara açıklamaya çalıştığım şeylerden biri de bu. Marka haline gelebilen çok az sayıda oyuncu var. Premier Lig'de çok iyi oyuncular var, bazıları şu anda Mesut'tan iyi olabilir ama marka değiller." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Mesut Özil, geçtiğimiz sezon 26 maçta süre almış, 9 gol ve 2 asistle oynamıştı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...