Tgrt Haber
11 Temmuz 2022 22:37 - Güncelleme : 11 Temmuz 2022 23:27

Fenerbahçe'den ayrılan Mesut Özil İstanbul'da kaldı! İşte yeni takımı...

Fenerbahçe'de geçen sezonun ikinci yarısında kadro dışı bırakıldıktan sonra takımla bağlarını iyice koparan Mesut Özil, yönetimle karşılıklı anlaşarak sarı lacivertli kulüpten ayrıldı. Süper Lig'de forma giymeye devam edeceği öğrenilen yıldız futbolcunun yeni takımıyla prensipte anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
Fenerbahçe'den ayrılan Mesut Özil İstanbul'da kaldı! İşte yeni takımı...
Mesut Özil,Fenerbahçe,transfer,Başakşehir

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla transfer edilen Türk asıllı alman futbolcu Mesut Özil, Fenerbahçe ile yollarını ayırdı. Uzun süredir kadro dışı kalan yıldız futbolcu, yeni sezona şampiyonluk hedefiyle başlamak isteyen sarı lacivertli ekipte kadroda düşünülmeyince takıma veda etti.

İSTANBUL'DA YAKA DEĞİŞTİRECEK

Başta Amerika Birleşik Devletleri ve Katar gibi ülkelerden transfer teklifi aldığı kaydedilen Mesut Özil'in yeni takımı da belli oldu. Süper Lig'de top koşturmaya devam edeceği belirtilen Özil'in, İstanbul'un Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası'na geçeceği öğrenildi.

Tecrübeli futbolcu Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir ile prensipte anlaşmaya vardı. Transferde Emre Belözoğlu faktörünün etkili olduğu belirtilirken, Başakşehir'in gerekli prosedürleri tamamlayıp bu hafta sonuna kadar Özil'e imza töreni düzenlemek istediği bildirildi.

JESUS DA KADROYA ALMADI

Fenerbahçe forması altında 36 maça çıkan Mesut Özil, 8 gol atıp 3 asist yaptı. 33 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz mart ayında Ozan Tufan ile birlikte kadro dışı kalmıştı. Yeni sezon öncesi takımın başına geçen Jorge Jesus da yönetimin kararına uyarak tecrübeli oyuncuyu kadroya dahil etmedi.

33 yaşındaki yıldız oyuncu, 2021'in ocak ayında Premier Lig ekibi Arsenal'den ayrılarak Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ersin ve Atakan 13 Temmuz 2022 18:57

Yanlış çabuk mesut geri alın ve ozan sosa bunlar geri dönmeli onların yerinde iyi oynayan tek kişi var oda arda güler çabuk gerigetirin

Sonraki Haber Yükleniyor...