Tgrt Haber
15 Kasım 2021 14:35

Milan'dan ayrılacak Franck Kessie için PSG iddiası

Sezon sonunda bitecek olan Franck Kessie’yi elinden kaçırmak üzere, bonservisiz transferlerle dikkat çeken PSG, yıldızı kadrosuna katmak için devreye girdiği iddia edildi.

Milan'dan ayrılacak Franck Kessie için PSG iddiası
Real Madrid,,PSG,,Franck Kessie,

Milan’ın sezon sonunda sözleşmesi bitecek yıldızlardan Franck Kessie’yi kaptırmak üzere. Milan ve Kessie arasından yapılan görüşmelerden bir türlü olumlu sonuç çıkmazken, bu durumu fırsata çeviren PSG, yıldız futbolcu için devreye girdi.
Corriere dello Sport'un haberine göre Milan'ın artık Franck Kessie ile sözleşme uzatma ihtimali pek kalmamış gözüküyor.

Kessie'nin başka bir takıma gitmek istemesi nedeniyle Milan'dan yapılan yüksek ücretli bir teklifin dahi kabul görmeyeceği aktarılmakta.

REAL MADRİD DE DEVREDE

İsmi Real Madrid ile anılan Kessie için PSG'nin de devreye girdiği belirtiliyor. Son dönemde Lionel Messi, Sergio Ramos, Geroginio Wijnaldum, Gianluigi Donnarumma gibi isimleri bonservissiz olarak kadrosuna katan PSG, Kessie'yi de Ocak ayında düşük bir maliyetle veya Temmuz ayında bonservissiz şekilde kadrosuna katmayı planlıyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...