Tgrt Haber
17 May 2022 19:39 - Güncelleme : 17 May 2022 20:17

Miralem Pjanic, Beşiktaş taraftarını çıldırttı: Hani hastaydın!

Beşiktaş'ın sezon başında İspanyol devi Barcelona'dan büyük umutlarla kadrosuna kattığı Miralem Pjanic, performansıyla hayal kırıklığına neden olurken, son hareketiyle de adeta bardağı taşırdı. Göztepe maçında hastalığı nedeniyle forma giymeyen Bosnalı futbolcunun Juventus-Lazio maçı için İtalya'ya gitmesi büyük tepki çekti.

Miralem Pjanic, Beşiktaş taraftarını çıldırttı: Hani hastaydın!
Beşiktaş,Miralem Pjanic

Lig'de geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, sezon başı yaptığı takviyelerle Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmuştu. Birçok yıldızı renklerine bağlayan siyah-beyazlıların en bomba transferi ise Miralem Pjanic olmuştu. Kartal, transfer döneminin son günlerinde yaptığı atakla Bosnalı yıldızı Barcelona'dan kiralamıştı.

Büyük umutlarla transfer edilen Pjanic, ilk maçında etkili oyunuyla göz doldursa da daha sonraki bölümde sergilediği performansla ise beklentilerin çok uzağında kaldı. Sakatlık sorunlarıyla da boğuşan 33 yaşındaki futbolcu, siyah-beyazlı camiayı büyük bir hayal kırıklığına uğrattı.

TARAFTARIN TEPKİSİNİ ÇEKTİ!

Tecrübeli yıldız son yaptığı hareketle taraftarların tepkisini çekti. Göztepe maçının kadrosuna solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle alınmayan Pjanic'in İtalya'ya gitmesi bardağı taşıran son damla oldu.

İtalya Serie A'da oynanan Juventus-Lazio maçını tribünden takip eden Bosnalı futbolcunun bu davranışı siyah-beyazlı taraftarları adeta çılgına çevirdi. Beşiktaş'ın Boşnak yıldızı Miralem Pjanic'in "hastayım" numarasına kulübün de alet olması tepki çekti... 

"HANİ HASTAYDIN?"

Juventus kulübü Pjanic ile birlikte eski yıldızlarından Marchisio, Pepe ve Barzagli'nin stattan poz verdiği fotoğrafı sosyal medya hesaplarından paylaştı. Beşiktaşlı taraftarlar ise "Hani hastaydın?" diye tepki gösterdi. 32 yaşındaki orta saha oyuncusunun önümüzdeki sezon Serie A'ya geri dönmek istediği ve Juventus yönetimine yakın olacağı bu organizasyonu kaçırmak istemediği için Beşiktaş yönetiminden özel izin aldığı öğrenildi.

Beşiktaş'a gönül veren birçok taraftar, sosyal medyadan Pjanic'i eleştiri yağmuruna tuttu. 33 yaşındaki futbolcunun adı Twitter'da Türkiye gündemine girdi.

Miralem Pjanic, Beşiktaş taraftarını çıldırttı: Hani hastaydın!

"FIRSAT TRANSFERİ'YDİ!

Bu yaz transferin son günü "Fırsat transferi" olarak Barcelona'dan kiralanan Pjanic, heyecan oluştursa da beklentileri karşılayamadı. Özellikle Sergen Yalçın döneminden sonra gölge boksu yapmayı tercih eden yıldız isim siyah-beyazlı formayla gol sevinci yaşayamadı. Ümraiye'deki son günlerini geçiren tecrübeli futbolcu Devler Ligi'nde 2 asist yapmıştı.

MİRALEM PJANIC'İN KARİYERİ

Futbola Schifflange takımında başlayan Miralem Pjanic, daha sonra sırasıyla Metz, Lyon, Roma, Juventus ve Barcelona'da forma giydi. 33 yaşındaki futbolcu sezon başında Beşiktaş tarafından kiralandı. Bu sezon 26 resmi maçta forma giyen Pjanic, 4 asist yaptı. Pjanic'in güncel piyasa değeri ise 11.5 milyon Euro...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...