Tgrt Haber
01 Temmuz 2022 14:01 - Güncelleme : 01 Temmuz 2022 14:22

Monchi'den bonservis kurnazlığı: Marcao transferini ucuza kapatmaya çalışıyor!

Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray'da Marcao'nun Sevilla'ya transferi bir türlü bitmiyor... İspanyol basınında yer alan habere göre; Sevilla'nın sportif direktörü Monchi, Türk medyasındaki, 'Marcao 10 milyon Euro'ya Sevilla'ya gidiyor' haberleri sonrası Galatasaray'a yaptığı teklifi düşürdü.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Monchi'den bonservis kurnazlığı: Marcao transferini ucuza kapatmaya çalışıyor!
Galatasaray,,transfer,Monchi,Roma,Sevilla

İspanyol medyası Sevilla ile anlaşan Marcao'nun kulübü Galatasaray'a "Transferi bir an önce sonuçlandırın" diye baskı yaptığını yazarken sarı-kırmızılıların istediği 15 milyon Euro'nun çok altında bir rakamı manşetlerine taşıdı.

Önceki gün Galatasaray kaynaklı olduğu iddia edilen haberlerde, Sevilla'nın teklifinin 8+2 milyon Euro olduğu vurgulandı. Günlerdir Marcao için Endülüs kulübü '12 milyon Euro + bonus veriyor' diyen İspanyol medyası da Türkiye'deki haberlere bakıp rakamı 10 milyon Euro'ya çekti.

MONCHİ'YE MARCAO BASKISI!

Sabah'ın haberine göre, Galatasaray yönetimi ise 15 milyon Euro'nun altında bir bedele kesinlikle onay vermeyecek.

Diego Carlos'u 30 milyon Euro'ya satan, Kounde'yi de 60 milyon Euro'ya göndermeye hazırlanan Sevilla'da sportif direktör Monchi de sezon açılışı öncesinde taraftardan büyük baskı görüyor ve bu nedenle Marcao'yu 2-3 gün içinde sonuçlandırmak istiyor.

Solak stoper gösterdiği performansla savunmanın vazgeçilmezlerinden biri oldu ve Monchi'nin dikkatini çekti. Sevilla'nın sportif direktörü Monchi, transfer sihirbazı olarak biliniyor.

Marcao'nun, Galatasaray ile 2 yıllık kontratı daha bulunuyor. Yıldız oyuncu Zenit'in teklifini reddetmişti.

İSTENİLEN TEKLİF GELMEZSE KAMPA GÖTÜRÜLECEK

Brezilyalı stoperin, "Ben anlaştım siz de anlaşın" tavrının sarı-kırmızılı yönetimde büyük rahatsızlık oluşturduğu iddia edildi. İstenen teklifin gelmemesi durumunda tecrübeli oyuncunun Avusturya kampına götürüleceği öğrenildi.

26 yaşındaki oyuncu 2019 Ocak ayında Galatasaray'a Chaves'ten 4 milyon Euro karşılığında transfer edilmişti. Marcao, sarı kırmızılılarla 3 kupa kazanmıştı.

Brezilyalı oyuncunun güncel piyasa değeri 14 milyon Euro olarak gösteriliyor. Bunun yanı sıra Sevilla'nın Marcao konusunda çok ısrarcı olduğu da biliniyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...