Tgrt Haber
27 Temmuz 2021 08:30

Morutan Galatasaray’a transfer olmak istiyor

Steaua Bükreş’in 22 yaşındaki orta sahası Morutan “Galatasaray’a transfer olursam çok mutlu olurum” dedi. Başkan Becali 10 milyon avro istedi, Aslan ise 8’i gözden çıkardı.

Morutan Galatasaray’a transfer olmak istiyor
morutan,,galatasaray,,Gedson Fernandes,,Steaua Bükreş,

Galatasaray, Gedson Fernandes işinin uzaması üzerine rota değiştirdi. Sarı Kırmızılılar yönünü Steaua Bükreş’in orta sahası Morutan’a çevirdi.

BENFİCA BIRAKMIYOR

Sarı kırmızılılarda transfer hareketliliği devam ediyor. Her ne kadar takım yarın PSV ile Şampiyonlar Ligi ikinci ön elemesinin rövanşına çıkacak olsa da herkes transfere odaklanmış durumda. Sebebi de ilk maçın 5-1 kaybedilmesi. Gedson Fernandes’i yeniden kadrosuna katmak isteyen ancak kulübü Benfica’nın karar değiştirip son ana kadar oyuncuyu deneyeceğini söylemesi Burak Elmas yönetimini farklı arayışlara itti. Hedef Cicaldau transferinde olduğu gibi Romanya pazarıydı ve isim de Olimpiu Morutan’dı.

PAZARLIKLAR BAŞLADI

Steaua Bükreş’in geçtiğimiz gün Craiova’yı 4-1 yendiği mücadelede harika bir gole imza atan 22 yaşındaki oyuncu maç sonu sarı kırmızılıları heyecanlandıracak açıklamalar yaptı. Transfer sorusuna esprili cevaplar veren Morutan“’Daha ucuza transfer olmak için geçen maçlarda çok iyi oynamadım. Şaka yapıyorum tabii ki. Galatasaray’a transfer olursam çok mutlu olurum’’ dedi. S.Bükreş’in Başkanı Becali, Morutan için 10 milyon avroluk bir değer biçerken Aslan 8 milyon avroyu (Üç yılda ödemek şartıyla) gözden çıkardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...