Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Ağustos 2022 09:58 - Güncelleme : 03 Ağustos 2022 10:04

Morutan'ın yeni takımı belli oldu!

Galatasaray transfer haberleri: Sarı-kırmızılı takımın Rumen yıldızı Olimpiu Morutan'ın menajeri Ioan Becali, oyuncusunun kiralık olarak Pisa kulübüne transferi için İtalya'ya gideceğini duyurdu.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Morutan'ın yeni takımı belli oldu!
Galatasaray,Morutan,Pisa,İtalya,transfer

Galatasaray'da geleceği en çok merak edilen isimlerin başında gelen 23 yaşındaki Olimpiu Morutan'ın yeni adresi belli oluyor. 

Romanya basınından Playtech'in haberine göre; menajer Becali, oyuncunun Serie B ekibi Pisa'ya kiralık olarak transferini tamamlamak için İtalya'ya gidiyor. 

Menajer açıklamasında; "Morutan'ın transferini bitirmek için acilen İtalya'ya gidiyorum. Transfer kalıcı değil, kiralık olarak gerçekleşecek. İşler neredeyse tamamlandı, umarım son anda bir sorun yaşamayız. Morutan için oynamak çok önemli." ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz sezon 40 maça çıkan Romen hücum oyuncusu, Galatasaray'a 4 gol ve 5 asistlik katkı vermişti. Morutan'ın satın alma opsiyonu ile Pisa'ya kiralanması bekleniyor. Pisa'nın Serie A'ya yükselmesi durumunda satın alma opsiyonu direkt olarak devreye girecek. Opsiyonun 4-5 milyon Euro civarında olması bekleniyor...

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...