Tgrt Haber
27 Haziran 2014 18:32

Mourinho'nun istediği Fenerbahçeli isim

İngiliz Basını Fenerbahçe'nin Nijeryalı Yıldızı Emanuel Emenike'nin Chelsea'nin transfer listesinin bir numarasında olduğunu yazdı.

Mourinho'nun istediği Fenerbahçeli isim
mourinho, emenike, AVRUPA LİGLERİ haberleri, AVRUPA LİGLERİ,

Ada Basını Demba Ba ve Samuel Eto'nun ayrılacak olması ile forvet arayışlarına giren Jose Mourinho'nun, dünya kupasındaki performansından çok etkilendiği Emenike'yi takımda görmek istediğini ileri sürdüler. Chelsea'nin Dünya Kupasına Nijerya'nın veda etmesinin ardından Fenerbahçe'nin kapısını çalacağını belirten gazeteler, İngiliz Kulübünün bu transfer için 16 milyon Sterlin'lik bir bütçe ayırdığını okuyucularına duyurdular. Emenike'nin de en büyük hayalim dediği Premier Ligde oynamak istediği ancak Nijeryalı Yıldız için son kararı Fenerbahçe Yönetimi'nin vereceği bildirildi. Sarı Lacivertli Yönetimin gelecek resmi teklifin ardından durumu değerlendireceği ancak 16 milyon Sterlinlik rakamın çok ciddi bir öneri olarak değerlendirilebileceği görüşüne sahip oldukları gelen haberler arasında. Öte yandan Fenerbahçe yeni transferi Diego'ya kavuşmak için gün sayıyor. Kulübü ile sözleşmesi 30 Haziran da sona erecek Brezilyalı Yıldızın transferini önümüzdeki hafta resmen açıklanması bekleniyor. Diego'nun gelişi ile kadrodaki yabancı sayısı 13 e çıkacak olan Fenerbahçe'de takımdan gönderilmesi düşünülen oyuncuların menajerleri ile de görüşmeler devam ediyor. Teknik direktör Ersun Yanal'ın raporuna göre; Krasic, Yobo, Holmen, Cristian ve Kadlec'in menajerleri kulübe çağırılırken, bu futbolcular için gelen tekliflerle ilgili değerlendirmelere başlanacağı ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...