Tgrt Haber
04 Temmuz 2022 06:59 - Güncelleme : 04 Temmuz 2022 07:51

Muleka aradığını bulamadı, Beşiktaş'a haber gönderdi!

Son dakika transfer haberi: Hollandalı golcü Weghorst ile her konuda anlaşan Beşiktaş'ta gözler Jackson Muleka'ya çevrilmişti. Muleka'nın Burnley'e gitmek istemesi sonrası transfer çıkmaza girmişti. Transferin rafa kalkmasının ardından 22 yaşındaki golcü oyuncunun menajerinden Beşiktaş yönetimine sürpriz bir teklif geldi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Muleka aradığını bulamadı, Beşiktaş'a haber gönderdi!
Beşiktaş,transfer,Jackson Muleka,Burnley

Burnley'den Weghorst ile anlaştıktan sonra Jackson Muleka için de girişimlerde bulunan Beşiktaş, 22 yaşındaki forvetin Burnley'e gitmek istemesi nedeniyle transferi rafa kaldırmıştı.

Fotomaç'ın haberine göre; Transferin çıkmaza girmesinin ardından Beşiktaş'a Muleka'nın menajerinden sürpriz bir teklif geldi. Kongolu forvet, Championship'e düşen Ada ekibiyle 3 gün süren görüşmeler yaptı.

İngilizler, oyuncunun kulübü Standard Liege'e ödenecek rakam üzerinde anlaşma sağladı ama Muleka maaş konusunda sorun çıkardı. 1.80 boyudaki forvet, Burnley'in yaptığı teklif beğenmedi.

Beşiktaş'ın önerdiği maaşın daha yüksek olduğunu söyledi. İngilizler de önerdikleri rakamda artışa gitmedi. Bu olay da taraflar arasındaki görüşmeleri olumsuz neticelendirdi.

ARADIĞI MAAŞI BULAMADI!

Burnyle ile yapılan görüşmelerde aradığı maaşı bulamayan Muleka'nın menajeri siyah-beyazlı yönetime haber gönderip görüşmeye hazır olduklarını bildirdi.

Hafta sonu Cenk Tosun'u açıklayan Beşiktaş cephesinin Muleka'ya vereceği cevap merak ediliyor. Görüşmeler tekrar başlarsa siyah-beyazlıların kesinlikle taviz vermeyeceği belirtiliyor.

WEGHORST BUGÜN GELİYOR!

Kartal'ın bir süredir yolunu gözlediği Hollandalı yıldız forvet Wout Weghorst bugün İstanbul'da olacak. Geçen hafta gelmesi beklenen Hollandalı golcünün gelişinin bugüne kaldığı, yurt dışı kampı için yarın yola çıkacak olan takıma hemen katılacağı ifade edildi.

FASSNACHT TRANSFERİ ZORA GİRDİ!

Siyah-beyazlı takımın kadroya katmak istediği Young Boys'lu sağ kanat oyuncusu Christian Fassnacht transferi zora girdi. İlk etapta Beşiktaş'ın teklifine sıcak bakan 28 yaşındaki İsviçreli futbolcunun, Boys sportif direktörü olan Steve von Bergen ile konuştuktan sonra kararından vazgeçip takımda kalmak istediği belirtildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...