Tgrt Haber
09 Ağustos 2021 06:48

Muric Galatasaray'a 'evet' dedi! Aslan oluyor

Galatasaray, kanat bölgesine de takviye yapıyor. Rijeka’da ter döken 25 yaşındaki sağ kanat oyuncusu sarı kırmızılı kulübün teklifine ‘evet’ dedi. Sırada Hırvat ekibi var

Muric Galatasaray'a 'evet' dedi! Aslan oluyor
robert muric,galatasaray,transfer

Türkiye gazetesinden Yalımcan Sarpel'in haberine göre Galatasaray, kanat bölgesine de takviye yapıyor. Rijeka’da ter döken 25 yaşındaki sağ kanat oyuncusu sarı kırmızılı kulübün teklifine ‘evet’ dedi. Sırada Hırvat ekibi var.

NELSSON BİTMİŞTİ

Cimbom’da transfer hareketliliği devam ediyor. Stoper bölgesi için Kopenhag’ın genç oyuncusu Victor Nelsson ile her konuda anlaşma sağlayan sarı kırmızılılar şimdi de kanada ağırlık verdi. Yerli pazarının kalbur üstü oyuncularını renklerine bağlayan yabancıda ise genç isimlere yönelen Galatasaray yönetimi, Hırvatistan Ligi ekibi Rijeka’nın 25 yaşındaki oyuncusu Robert Muric’te karar kıldı. Sözleşmesi sezon sonu bitecek oyuncu Aslan’ın teklifine olumlu cevap verdi.

GÖRÜŞME BU HAFTA

Kulübüyle sözleşme uzatmaya yanaşmayan Muric için sarı kırmızılı yönetimin düşündüğü bonservis bedeli 1-1,5 milyon avro arasında. Ki, kulübü Rijeka da bedava gitmesindense az da olsa bir bonservis bedeli koparmak niyetinde. Burak Elmas yönetiminin bu hafta içerisinde Hırvat ekibiyle masaya oturup Muric transferini de mutlu sonla noktalaması bekleniyor. Ofansif olarak her iki kanatta da görev yapabilen Hırvat oyuncunun skora yaptığı yüksek katkılar dikkat çekiyor.

SKORER OYUNCU

1,80 metrelik Hırvat hücumcu geçtiğimiz sezon Rijeka forması altında çıktığı toplam 38 maçta 12 gol atarken 7 de asiste imza attı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...