Tgrt Haber
20 Eylül 2021 21:20

Muslera, Serkan Kırıntılı'nın üzerine yürüdü!

Son dakika Galatasaray haberi: Süper Lig'de Galatasaray sahasında konuk ettiği Alanyaspor'a 1-0 yenilerek ligdeki ilk mağlubiyetini aldı. Sarı-kırmızılı takımın kalecisi Fernando Muslera, karşılaşmada zaman geçiren Alanyaspor kalecisi Serkan Kırıntılı'ya çok sinirlendi. Kızgın olan deneyimli eldiven, mücadele sonrası Kırıntılı'nın üzerine yürüdü.

Muslera, Serkan Kırıntılı'nın üzerine yürüdü!
Galatasaray,Alanyaspor,Serkan Kırıntılı,Fernando Muslera

Gergin geçen Galatasaray-Alanyaspor maçında yaşanan tartışmalar gündem oldu. Saha kenarında Galatasaray Yardımcı Antrenörü Necati Ateş ve Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz arasında başlayan tartışma soyunma odası koridorlarına taştı. 48. dakikada Necati Ateş ile Bülent Korkmaz tartıştı. Bülent Korkmaz, Galatasaray kulübesine doğru hareketlendi ve kısa süreli bir tartışma yaşandı.

MUSLERA, SERKAN'IN ÜZERİNE YÜRÜDÜ!

Sabah'ta yer alan habere göre; meslektaşı Serkan Kırıntılı'nın maç boyunca zaman geçirmesine çok sinirlenen Fernando Muslera, tünele önce girmesine rağmen soyunma odasına gitmedi ve Serkan'ı beklemeye başladı. "Zaman geçirmesinden nefret ediyorum" diye isyan eden Muslera sakinleştirilmeye çalışıldı. Uruguaylı 1 numara, Serkan'ı görür görmez üzerine yürüdü ancak iki kulüp yetkilileri araya girip kavgayı önledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...