Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Ocak 2022 20:04

Fernando Muslera'dan Galatasaray'a kaleci önerisi! Kevin Dawson...

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Spor Toto Süper Lig'de zirvenin 19 puan uzağında kalan, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise Denizlispor'a elenen Galatasaray'da transfer çalışmalarına hız verildi. Sarı-kırmızılılarda ilk gündem ise kaleci transferi... Uruguay basınında yer alan haberde, Muslera'nın Galatasaray'a kaleci önerisinde bulunduğu öne sürüldü.

Fernando Muslera'dan Galatasaray'a kaleci önerisi! Kevin Dawson...
Süper Lig,Fernando Muslera,Christian Luyindama,Sivasspor,İsmail Çipe,Denizlispor,Fatih Öztürk,Adana Demirspor,Uruguay,Kevin Dawson

Süper Lig'de DG Sivasspor karşılaşmasında takım arkadaşı Christian Luyindama ile çarpışan Fernando Muslera, yaşadığı ağır sakatlık nedeniyle sezonu kapattı.

Galatasaray'da Fernando Muslera'nın sakatlığının ardından eldivenleri devralan İsmail Çipe beklenen performansı gösteremedi. 26 yaşındaki kaleci özellikle kupada kaybedilen Denizlispor maçının ardından tribünlerin tepkisini çekti.

Sarı-kırmızılılarda bir diğer kaleci Fatih Öztürk'e de çok fazla şans verilmemesi nedeniyle ayrılık aşamasına gelindi. Tecrübeli eldivenin Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor ile anlaşma noktasında olduğu kaydedildi.

KEVIN DAWSON İDDİASI

Fernando Muslera'nın sakatlığının ardından kaleci transferi planlayan Galatasaray çareyi yine Uruguay'da buldu.Uruguay basınında yer alan haberde, Fernando Muslera'nın Galatasaray'a Kevin Dawson ismini önerdiği iddia edildi. 3 yıl Penarol forması ile Uruguay şampiyonluğu yaşayan 29 yaşındaki başarılı kalecinin 31 Aralık 2022'de sözleşmesi sona eriyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...