Tgrt Haber
17 Kasım 2021 17:25

Muslera'dan Bolivya maçındaki hatası geceye damga vurdu!

Uruguay, Dünya Kupası Elemeleri'nde Bolivya ile karşı karşıya geldi. Bolivya'nın 3-0'lık galibiyetiyle sonuçlanan maçta, Muslera'nın yediği gol dünya basınında geniş yer tuttu.

Muslera'dan Bolivya maçındaki hatası geceye damga vurdu!
Muslera,Galatasaray,Dünya Kupası,Eleme

Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde Bolivya ile karşılaşan Uruguay 3-0'lık skorlar adeta hezimete uğradı. Maçın golleri Bolivya adına 30' 79' Arce, 45' Moreno'dan geldi.  Moreno'nun 62. dakikada penaltı kaçırdığı mücadelede Bolivyalı Carmelo Arnez ise 75. dakikada doğrudan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

KATAR BİLETİ RİSKE GİRDİ

Bu sonucun ardından Bolivya puanını 15'e çıkarırken Uruguay 16 puanda kalarak 7. sırada yer aldı. 2022 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde geriye 3 maç kaldı. Uruguay geride kalan 3 maçta sırasıyla Venezuela, Peru ve Şili ile karşılaşacak. Uruguay bu maçlardan istediği sonuçları alamazsa 2022 Katar'da yer alamayacak.

MUSLERA DAMGA VURDU!

Bolivya-Uruguay maçına ise Galatasaray kalecisi Fernando Muslera'nın yaptığı inanılmaz hata damga vurdu. Muslera, Bolivya'nın 30. dakikada Juan Arce ile bulduğu gole ceza sahasına yapılan orta-şut karışımı vuruşa müdahele etmeye çalıştı fakat top ağlara gitti. Bolivya bu golle 1-0 öne geçti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...