Tgrt Haber
19 Kasım 2021 07:02

Ne gol atan var ne de kazanan: Hiçbiri gerçek Fenerbahçeli değil!

Sarı lacivertlilerde Galatasaray’a karşı ne gol atan var ne de kazanan. Ali Koç döneminde yoğun bir kadro rotasyonu yaşayan Fenerbahçe, Galatasaray zaferlerini âdeta unuttu. 2018’den bu yana galip gelemeyen takımda hiç kimse ‘Gerçek Fenerbahçeli’ değil!

Ne gol atan var ne de kazanan: Hiçbiri gerçek Fenerbahçeli değil!
derbi,galatasaray fenerbahçe,gs fb derbi

Bir Galatasaray derbisine daha hazırlanıyor Fenerbahçe… Eskiden bayram havasında olurdu sarı lacivertlilerde hazırlıklar. Ancak başkanlık koltuğuna Ali Koç’un oturduğu günden beri, hayaller kâbusa döndü. Tam altı derbide Fenerbahçe hiç kazanamadı. Dört defa beraberlikle teselli bulan sarı lacivertliler, iki yıkımı da Kadıköy’de yaşadı. Şimdi buhranlı günlerden bir Galatasaray derbisiyle çıkmayı hedefliyor Kanarya, ama takımda ne Galatasaray’a gol atan var ne galibiyeti gören!

EN ÇOK OYNAYAN ALTAY…

Her sezon sil baştan kadro yapan Fenerbahçe’nin mevcut kadrosunda Galatasaray’a karşı en çok forma giyen isim dört defa ile Altay Bayındır. Ancak millî kaleci sakatlığı sebebiyle bu maçta oynamayacak. Yine tecrübelilerden sayılan Gustavo da yok. Takım içinde sohbetler “Gerçek Fenerbahçeli” olmak üzerine ama ortak fikir, “Kim atarsa atsın, yeter ki kazanalım” şeklinde. Fenerbahçe camiası Ali Koç döneminin ilk Galatasaray zaferine hazırlanırken kimin “Gerçek Fenerbahçeli” olacağı merak konusu.

Ne gol atan var ne de kazanan: Hiçbiri gerçek Fenerbahçeli değil!

MİLLÎLER DÖNDÜ

Fenerbahçe’nin millî takımlara yolladığı 9 oyuncu dün takıma katıldı. Millîlerden Kim ve Novak yenileme çalışması yaparken diğerleri idmanın tamamında yer aldı. Sakatlıkları bulunan oyunculardan Gustavo sahada, Altay ise salonda çalıştı. Valencia’nın tedavisine devam edildi.

İLKİ YAŞAYACAKLAR: MERHABA GALATASARAY

Fenerbahçe’de tam 14 isim ilk defa Galatasaray derbisinde sahne almayı bekliyor. Takıma bu sezon katılan Kim, Meyer, Crespo, Rossi, Berisha ve Serdar Dursun’un yanı sıra eskilerden Berke, Novak, İrfan Can, Zajc, Pelkas da henüz dev maçta forma giyme imkânı bulamadı. Gençlerden Muhammed, Arda ve Fatih de henüz bu coşkuyu yaşamadı.

Ne gol atan var ne de kazanan: Hiçbiri gerçek Fenerbahçeli değil!

ZAJC GÖREV BEKLİYOR

Galatasaray’a karşı üç defa oynama fırsatı yakalayan Miha Zajc, dev maçta hiç görev alamadı. Sloven yıldız, kadroda yer almasına rağmen sahaya adım atma imkânı bulamadı. Kayseri maçında bir gol atan, millî takımdaki son iki maçına iki gol sığdırarak sekiz günde üç kere ağları havalandıran Zajc bu sefer formaya çok yakın.

PELKAS YOLCU

Sezon başında yaşadığı sakatlığın ardından form tutamayan Dimitris Pelkas takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Pereira’nın fazla şans vermediği Yunan yıldızın adı takas için geçiyor. Yunan medyası, Lyon’un Dembele’yi isteyen sarı lacivertlilerden Pelkas’ı talep ettiğini öne sürdü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...