Tgrt Haber
20 Mart 2023 20:17 - Güncelleme : 20 Mart 2023 20:50

Nicolo Zaniolo neden milli takıma alınmadı? Roberto Mancini açıkladı

Futbola Euro 2024 elemeleri arası verildi. İtalya Milli Takımı kadrosu açıklandı. Galatasaray'ın yıldızı Nicolo Zaniolo listede yer almadı. İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Roberto Mancini, 23 yaşındaki yıldız oyuncuyu neden kadroya almadığını açıkladı.

Nicolo Zaniolo neden milli takıma alınmadı? Roberto Mancini açıkladı
İtalya Milli Takımı,,Euro 2024,Nicolo Zaniolo,Roberto Mancini,Galatasaray

Galatasaray, Nicolo Zaniolo'yu transfer ederek Avrupa'da dikkat çekti. Roma'da Jose Mourinho ile tartışan ve kadro şansı bulamayan yıldız oyuncunun milli takımda oynamasını zorlaştırdı. Hem form tutmak hem yeniden İtalya Milli Takımı'na dönmek isteyen Nicolo Zaniolo, sarı-kırmızılı takıma alışmaya çalışıyor.

Galatasaray'da 2 maça çıkan Nicolo Zaniolo, ilk maçında sonradan oyuna girerek Kasımpaşa ağlarını havalandırdı ve takımına 3 puan kazandırdı. İtalyan oyuncu 2-1'lik Konyaspor yenilgisinde de oyuna sonradan girdi ancak mağlubiyete engel olamadı.

MANCİNİ'DEN ZANİOLO SÖZLERİ

Liglere ara verilmeden önce İtalya Milli Takımı, Euro 2024 Elemeri'nde yer alacak kadroyu duyurdu. Nicolo Zaniolo kadroda yer almadı.

İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Roberto Mancini bu duruma açıklık getirdi. Milli takım kapısını yıldız oyuncuya açık bırakan Mancini, "Nicolò Zaniolo'yu milli takıma çağırmadık çünkü yeni iyileşti ve henüz fit durumda değil. Galatasaray’da henüz 90 dakikalık bir maç oynamadı ama oynar ve iyi de performans gösterirse, takıma çağıracağız" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...