Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Temmuz 2021 11:36

Nordin Amrabat'tan Fatih Terim sözleri: "Onun için ateşe atlarım"

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ikinci ön eleme turunda Hollanda'nın PSV Eindhoven takımıyla karşılaşacak olan Galatasaray'da eski yıldız Nordin Amrabat açıklamalarda bulundu. İki takımda da daha önce forma giyen Faslı futbolcu, Galatasaray'ın turu geçmesini istediğini söylerken Fatih Terim ile ilgili de çarpıcı ifadeler kullandı.

Nordin Amrabat'tan Fatih Terim sözleri: "Onun için ateşe atlarım"
Galatasaray,PSV Eindhoven,Nordin Amrabat

Galatasaray'ın eski oyuncularından Nordin Amrabat, sarı-kırmızılıların Şamiyonlar Ligi 2. eleme turunda PSV Eindhoven ile oynayacağı maç öncesinde görüşlerini aktardı.

2,5 yıl PSV'de, 1,5 yıl da Galatasaray'da oynayan Amrabat, "PSV'de iyi zaman geçirdim, bana çok iyi yaklaşıldı. PSV iyiydi ancak Galatasaray'da daha sıcak bir ortam vardı. Atmosfer ise en iyisiydi. Şu anda bile düşündüğümde kalbim pır pır ediyor. Ben Galatasaray'ı tutuyorum." dedi.

"OYUNCULAR TERİM İÇİN ATEŞE ATLAR"

Fatih Terim için de konuşan Faslı oyuncu, "Terim'e çok şey borçluyum. O oyuncular için bir baba figürüdür ve çok iyi bir teknik adamdır. Onun için ateşe atlarım. Problem yaşamamanız gereken bir teknik adamdır, bu yüzden hep bir korku da olur ancak çalışılabilecek üst düzey antrenörlerden biridir" ifadelerini kullandı.

Galatasaray, PSV Eindhoven ile ilk maça 21 Temmuz günü TSİ 22:00'da çıkacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...