Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Haziran 2022 09:24 - Güncelleme : 20 Haziran 2022 10:12

Okan Buruk eski öğrencisini getiriyor: Galatasaray'da buluşalım!

Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Cumhuriyetin 100. yılında şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Galatasaray'da teknik direktörlük koltuğuna Okan Buruk getirilmesiyle transfer çalışmalarına da hız verildi. Sarı-kırmızılılarda gündem orta sahanın yanı sıra forvet transferi... Sportif direktör Cenk Ergün'ün Vedat Muriqi transferi için görüşmelerde son aşamaya geldiği belirtildi. Çaykur Rizespor'da birlikte görev yapan Buruk ve Muriqi, Cimbom'da yeniden bir araya gelecek.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fotomaç
Okan Buruk eski öğrencisini getiriyor: Galatasaray'da buluşalım!
Galatasaray,Dursun Özbek,Cenk Ergün,Lazio,Okan Buruk,Vedat Muriqi,transfer

Galatasaray'da yeni teknik direktörün belli olmasıyla transfer çalışmaları da hız kazandı. Dursun Özbek'in yeni teknik direktör Okan Buruk'a ilk hediyesi Vedat Muriqi olacak...

Sarı-kırmızılı yönetimde sportif direktör olması beklenilen Cenk Ergün bir süredir Muriqi ve kulübü Lazio ile görüşmeleri sürdürüyordu. Muriqi'in önceliği Fenerbahçe'ye dönmek olarak iddia edilse de Okan Buruk'un Galatasaray'ın başına geçecek olması Kosovalı golcünün fikrini değiştirmesini sağladı.

"GALATASARAY'DA BULUŞUYORUZ"

Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce Muriqi ile Rizespor'da birlikte çalışan ve yıldız golcünün performansını yükselişe geçiren isim olan Okan Buruk eski öğrencisini aradı.

Buruk, "Galatasaray'da buluşuyoruz. Sakın bir yere imza atma" dedi. Vedat Muriqi'in de "Çok memnun olurum" yanıtı verdiği öğrenildi.

Rize'de forma giyerken Vedat'a önce Galatasaray kanca atmıştı. O dönemde Muriqi Şampiyonlar Ligi'nin de etkisiyle defalarca Galatasaray'da oynamak istediğini açıklamıştı. Ancak Çaykur Rizespor'un Fenerbahçe ile anlaşması nedeniyle sarı-lacivertli takıma transfer olmuştu.

Yıldız golcü Fenerbahçe'den yüksek bir bonservis bedeliyle Lazio'ya transfer oldu ancak İtalya'da beklenen performansı gösteremedi. Okan Buruk ve Vedat Muriqi'in yollarının Galatasaray'da yeniden kesişmesi bekleniyor.

Okan Buruk eski öğrencisini getiriyor: Galatasaray'da buluşalım!

YA GOMİS YA MOSTAFA AYRILACAK!

Uzun süredir Muriqi'i transfer etmek isteyen Galatasaray bu kez amacına ulaşmak için elinden geleni yapıyor.

Kosovalı golcünün gelmesi halinde Bafetimbi Gomis'le yolların ayrılması planlanıyor... Bu hedefe ulaşılamazsa Mostafa Mohamed'in yüksek bir satın alma opsiyonuyla kiralanması ihtimali de gündemde...

Yarım sezon Mallorca'da kiralık olarak forma giyen Vedat Muriqi La Liga'da 15 maça çıktı, 4 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Mallorca satın alma opsiyon olmasına rağmen şu ana kadar bu seçeneği kullanmak için bir adım atmadı. İspanyol ekibinin bu duruşu transferin gerçekleşme ihtimalini oldukça artırıyor.

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...