Tgrt Haber
22 Haziran 2022 08:14 - Güncelleme : 22 Haziran 2022 08:28

Okan Buruk: Galatasaray'a ihanet etmedim

Galatasaray haberler: Sarı-kırmızılı takımın yeni teknik direktörü Okan Buruk oldu. Resmi açıklamanın bugün yapılması bekleniyor. Yıllardır bu anı beklediğini belirten genç hoca, “Galatasaray’a hazırım” diyerek destek istedi: Zorlukların farkındayım. Yeter ki Galatasaray taraftarı destek olsun. Gerisini bana bıraksın." ifadelerini kullandı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fotomaç
Okan Buruk: Galatasaray'a ihanet etmedim
Galatasaray,

Galatasaray'da Okan Buruk dönemi resmen başlıyor... İspanyol hoca Domenec Torrent'in beklentilerin altında kalması nedeniyle yollar ayrılırken İspanyol hocanın yerine Buruk getirildi.

Şampiyonluk yaşadığı Başakşehir'den ayrıldıktan sonra gelen teklifleri geri çeviren ve Galatasaray'ı beklediğini her fırsatta söyleyen genç teknik adam, hiçbir özel talepte bulunmadan ve para konuşmadan sarı-kırmızılı takımın başına geçmeyi kabul etti.

Fotomaç'ın haberine göre; Hayalleri gerçek olan Okan Buruk, Galatasaray'a yeni başarılar kazandırmayı hedeflerken taraftarlardan da destek istedi.

"TARAFTAR BANA DESTEK OLSUN"

Sarı-kırmızılı takımla 2 yıllık sözleşme imzalayacak olan Buruk, "Oğlum beni hep Galatasaray teknik direktörü olarak görmeyi hayal ediyordu. Hem kendim için hem de ailem için çok heyecanlıyım" ifadesini kullandı.

Başarı için tüm camianın birleşmesi gerektiğini kaydeden teknik adam, "Başarıya ve Galatasaray'a hazırım. Zorlukların farkındayım. Yeter ki Galatasaray taraftarı bana destek olsun. Gerisini bana bıraksın" dedi.

"GALATASARAY'A İHANET ETMEDİM"

Futbolculuğu dönemde İnter'e bedelsiz gitmesinin gündeme getirilmesini doğru bulmadığını da belirten Okan Buruk sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben hiçbir zaman Galatasaray'a ihanet etmedim, etmem de. İnsan doğduğu büyüdüğü yere yanlış yapmaz. Şimdi yeni bir dönem... Galatasaray benim yuvam... Başarıya susamış bir ekip her şeyi başarır. Birçok zorluk ile karşılaşacağımı biliyorum. Buna hazırlıklı ve tam motiveyim. Yapacağımız nokta transferler ile güçlü hale geleceğiz."

Okan Buruk: Galatasaray'a ihanet etmedim

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...