Tgrt Haber
22 Haziran 2022 06:43 - Güncelleme : 22 Haziran 2022 07:41

Okan Buruk geldi, Domenec Torrent veda etti

Galatasaray’ın sözleşmesini fesh ettiği Teknik Direktör Domenec Torrent yaptığı paylaşımda, “Galatasaray taraftarlarına teşekkür ediyorum; Galatasaray size aittir. Sizin için en iyisini ve bu olağanüstü kulübü tekrar şampiyon yapacak yolu bulmanızı diliyorum” dedi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Okan Buruk geldi, Domenec Torrent veda etti
,Domenec Torrent,Okan Buruk

Galatasaray, Teknik Direktör Domnec Torrent ile yardımcıları Jordi Gris Vila, Jordi Guerrero Costa, Julin Jiménez Serrano ve Ricard Segarra Aragay’ın sözleşmelerini fesh ettiğini duyurdu.

Zor bir dönemde sarı-kırmızılı kulübe geldiklerini aktaran İspanyol teknik adam, taraftarlara da verdikleri destekten ötürü teşekkür etti. Torrent, sosyal medya hesabından yardımcıları ile birlikte yer aldığı fotoğrafı paylaşarak şu ifadelere yer verdi: “Zor bir dönemde kulübe geldik ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Kendimizi dışarıda olanlardan soyutlayarak, fazla gürültü yapmadan sadece işimize odaklandık. Her gün bize çok yardımcı olan Florya çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum. Takımın ihtiyacı olduğu zamanlarda yardımcı oldukları için istisnasız bütün Galatasaray taraftarlarına teşekkür ediyorum; Galatasaray size aittir. Sizin için en iyisini ve bu olağanüstü kulübü tekrar şampiyon yapacak yolu bulmanızı diliyorum.”

Galatasaray taraftarı yolların ayrılması aşamasında zorluk çıkaran ve 1 TL'sini bile bırakmayan Torrent'e bu açıklamalarının ardından büyük tepki gösterdi. Torrent dün İstanbul'a geldiği anlarda hiçbir yetkili tarafından karşılanmamış, basın mensuplarının sorularını yanıtlamamış ve kameramanı itmişti. Bu hareteketi de sosyal medyada tepki çekmişti.

Kulüpten yapılan açıklamada Domenec Torrent ve yardımcılarına teşekkür edilmemesi dikkat çekti.

TORRENT'İN KARNESİ

Fatih Terim'in ayrılmasının ardından geçen sezon ocak ayında takımın başına geçen İspanyol teknik adam, çıktığı 20 maçta 7 galibiyet, 5 beraberlik, 8 mağlubiyet yaşadı.

Galatasaray'ın Domenec Torrent ve ekibine 2 milyon 150 bin euro tazminat ödemesi bekleniyor.

OKAN BURUK İSTANBUL'DA

Galatasaray’ın prensip anlaşmasına vardığı Teknik Direktör Okan Buruk, saat 21:45’te İstanbul Havalimanı’na indi.

Fransa’nın Paris şehrinde ailesiyle birlikte olduğunu aktaran genç teknik adam, Galatasaray ile anlaştığı sorusuna yönelik yaptığı ilk açıklamada, “Planlı bir programım vardı, İstanbul’a geldim. Bu konuyla ilgili konuşamayacağım. Şu anda sonlanmış bir şey yok” dedi.

Sarı-kırmızılılar akşam saatlerinde yaptığı açıklamada Teknik Direktör Domenec Torrent ve yardımcıları ile yolların ayrıldığı açıklanmıştı. Galatasaray yönetimi ile görüşecek Okan Buruk’un önümüzdeki günlerde resmen açıklanması bekleniyor.

Okan Buruk geldi, Domenec Torrent veda etti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...