Tgrt Haber
23 Haziran 2022 13:54 - Güncelleme : 23 Haziran 2022 14:08

Okan Buruk, Göztepe'nin yıldızına kanca attı

Galatasaray transfer haberleri: Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde yeni sezona başlayacak olan Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı. Erden Timur, transferlerin 3-4 hafta içinde biteceğini söyledi. Sarı-kırmızılılar, Süper Lig'e veda eden Göztepe ile yollarını ayırması beklenen ve Trabzonspor'un da peşinde olduğu Halil Akbunar için devreye girdi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Okan Buruk, Göztepe'nin yıldızına kanca attı
Galatasaray,Halil Akbunar,Okan Buruk,Trabzonspor,Göztepe,transfer

Süper Lig'de geçirdiği 5 sezonun ardından TFF 1. Lig'e düşen İzmir ekibi Göztepe'nin yıldızı Halil Akbunar yuvadan uçuyor...

Yeni Asır'da yer alan habere göre; Göztepe'nin hisselerinin yüzde 70'ini alacak olan Rasmus Ankersen'in satışını durdurduğu Halil'e Trabzonspor'un ardından Galatasaray da talip oldu.

Transferin gözdesi olan 28 yaşındaki futbolcu için bordo-mavili ekip, bonservis bedelinin yanı sıra genç yıldızı Enis Destan'ı da kiralık olarak İzmir'e göndermeyi teklif etmişti.

OKAN BURUK İSTEDİ, DURSUN ÖZBEK DEVREYE GİRDİ!

Bu gelişme sonrası Galatasaray'ın yeni başkanı Dursun Özbek, takımın başına getirilmesi planlanan Okan Buruk'un talebi sonrası Halil için devreye girdi. Geçen sezon özellikle ikinci yarıda taraftarların hedefi haline gelen başarılı kaptanın da sarı-kırmızılı yönetime ayrılma talebini ilettiği iddia edildi.

Bu hafta içinde İzmir'e gelmesi beklenen Göztepe'nin yeni patronu Ankersen'in Halil için bir bonservis bedeli belirleyerek Galatasaray ve Trabzonsporlu yetkililerle pazarlık masasına oturması bekleniyor.

Halil için iki kulüp savaşırken yıldız futbolcuya Avrupa'dan da ilginin olduğu belirtiliyor.

Okan Buruk, Göztepe'nin yıldızına kanca attı

HER LİGDE VE MİLLİ TAKIMDA FORMA GİYDİ

Göztepe'nin kadrosunda şu an en uzun süre forma giyen futbolcu olan Halil Akbunar, hemen hemen her ligde sarı-kırmızılı ekipte görev aldı. 28 yaşındaki futbolcu, 2. Lig, 1. Lig ve Süper Lig'de sarı-kırmızılı formayı terletirken Göztepe ile birer kez 2. Lig ve 1. Lig play-off şampiyonluğu yaşadı.

Göz-Göz'de aktif olarak 10 sezon forma giyen Halil, A Milli Takım'a kadar yükselmişti.

HALİL AKBUNAR KİMDİR?

Halil Akbunar, 9 Kasım 1993 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Kariyerine Balçova altyapısında başladı. Ardından Antalyaspor altyapısına geçti.

6 Ocak 2012'de Göztepe'de A takıma yükseldi. 2016'dan bu yana İzmir ekibinin formasını giyiyor.

Oyuncunun güncel piyasa değeri 3.5 milyon Euro civarında...

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...