Tgrt Haber
28 Haziran 2022 14:13 - Güncelleme : 28 Haziran 2022 14:39

Okan Buruk neşteri vurdu: Tecrübeli isimle yollar ayrılıyor

Galatasaray haberleri: Yeni sezon öncesi takımın başına efsane futbolcularından şampiyon apoletli Okan Buruk'u getiren Galatasaray'da hazırlıklar başladı. Sarı-kırmızılı takımla ilgili ilk raporunu yönetime sunan genç çalıştırıcının, Ömer Bayram için 'gönderilebilir' kararı verdiği ortaya çıktı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Okan Buruk neşteri vurdu: Tecrübeli isimle yollar ayrılıyor
Ömer Bayram,Galatasaray,Okan Buruk

Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları dün teknik direktör Okan Buruk yönetiminde başlarken transfer çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor.

İddialı bir kadro kurup mutlak şampiyon olmak isteyen Galatasaray'da ayrılacak isimler de yavaş yavaş belli oluyor... Bu isimlerden birinin de Ömer Bayram olduğu ifade edildi.

OKAN BURUK KADRODA DÜŞÜNMÜYOR

Okan Buruk'un tecrübeli yıldızı yeni sezonda düşünmediği ve Buruk'un ilk raporu sonrası yönetimin ayrılık için harekete geçtiği öğrenildi.

Okan Buruk takımdan kiralık olarak veya bonservisiyle gönderilecek olan isimlerin bir kısmına kamp performansına göre karar verecek.

Takvim'de yer alan habere göre; genç hocanın bazı isimlerle ilgili ayrılık kararını yönetime şimdiden ilettiği ve bu futbolculardan birisinin de Ömer Bayram olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz yıl Galatasaray'la nikah tazeleyen Ömer Bayram'ın 2024 yılına kadar sözleşmesi var. Tecrübeli oyuncunun bu sözleşmeden doğan 14 milyon liralık alacağı da bulunuyor.

Okan Buruk neşteri vurdu: Tecrübeli isimle yollar ayrılıyor

ÖMER BAYRAM KİMDİR?

Ömer Bayram, 27 Temmuz 1991 tarihinde Hollanda'da dünyaya geldi.

Profesyonel futbol kariyerine Baronie altyapısında başladı. Sırasıyla NAC Breda, Kayserispor, Akhisar Belediye ve Galatasaray formaları giydi.

Sarı-kırmızılı takıma, 400 bin euro karşılığında 2018 yılında transfer oldu. Geride bıraktığımız sezon 29 karşılaşmada görev alan tecrübeli isim, 3 asist yaptı.

Ömer Bayram 10 kez A Milli Futbol Takımı'nın da formasını terletti. Tecrübeli oyuncunun güncel piyasa değeri 250 bin Euro civarında...

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...