Tgrt Haber
11 Ağustos 2022 19:45 - Güncelleme : 11 Ağustos 2022 19:55

Okan Buruk'tan Mertens ve Torreira kararı: Giresunspor maçında oynayacaklar mı?

Galatasaray haberleri: Sezona zorlu Antalyaspor deplasmanında galibiyetle başlayan Galatasaray'da gözler Bitexen Giresunspor maçına çevrildi. Teknik direktör Okan Buruk yeni transferler Dries Mertens ve Lucas Torreira ile ilgili kararını verdi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Okan Buruk'tan Mertens ve Torreira kararı: Giresunspor maçında oynayacaklar mı?
Galatasaray,Süper Lig,Okan Buruk,,Lucas Torreira,Dries Mertens,

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında 13 Ağustos Cumartesi günü Bitexen Giresunspor ile evinde yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeni transferler Dries Mertens ve Lucas Torreira, Bitexen Giresunspor maçının kadrosunda yer alacak. İki futbolcunun da maça yedek kulübesinde başlaması ve sonradan oyuna dahil olması bekleniyor.

Okan Buruk'tan Mertens ve Torreira kararı: Giresunspor maçında oynayacaklar mı?

BERKAN'IN YERİNE MIDTSJÖ

Teknik direktör Okan Buruk, Antalyaspor maçında sonradan oyuna giren Fredrik Midtsjö'ye ise Berkan Kutlu’nun yerine ilk 11’de görev vermeyi planlıyor. Midtsjö son Antalyaspor maçında oyuna girdikten sonra etkili bir performans göstermiş ve Bafetimbi Gomis'in galibiyeti getiren golünde asisti yapan isim olmuştu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...