Tgrt Haber
30 Aralık 2021 19:55

Okay Yokuşlu Galatasaray'a doğru!

Son dakika transfer haberi: Süper Lig'in ilk yarısında beklenilen performansın çok altından kalan ve Ziraat Türkiye Kupası'na da veda eden Galatasaray, ara transfer dönemi çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılılar, daha önce de gündemine aldığı Okay Yokuşlu'yu bu kez kadrosuna katmak istiyor. İspanyol basını ise, kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'ın Okay Yokuşlu'yu transfer edeceğini manşetlerine taşıdı.

Okay Yokuşlu Galatasaray'a doğru!
Galatasaray,Okay Yokuşlu,Celta Vigo

Süper Lig'in ilk yarısında beklenilen performansı gösteremeyen Galatasaray, ara transfer dönemi çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılılar, daha önce de gündemine aldığı Okay Yokuşlu'yu bu kez kadrosuna katma konusunda oldukça kararlı...

İspanyol basını, Celta Vigo ile Galatasaray'ın yollarının yeniden kesişeceğini ve sarı-kırmızılıların yakından ilgilendiği Okay Yokuşlu'yu kadrosuna katacağını yazdı.

"OKAY, TÜRKİYE'YE DÖNMEK İSTİYOR"

Haberde, "Okay Yokuşlu'ya teknik direktör Coudet tarafından çok şans verilmiyor ve yönetim 27 yaşındaki oyuncu için tekliflere açık. Premier Lig'den bir teklif almasına rağmen, Okay'ın önceliği ise ülkesine dönmek. Bu yüzden Galatasaray'ın bu transferi bitirmesi için birçok neden var. Galatasaray, transferi satın alma opsiyonlu bir şekilde bitirilebilir." ifadelerine yer verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...