Tgrt Haber
10 Mart 2014 20:50 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:29

Olaylı Trabzonspor, Fenerbahçe maçı sosyal medyayı da salladı

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan ve hakem Bülent Yıldırım'ın tatil ettiği maç sonrası birçok kişi Twitter'da düşüncelerini dile getirdiler.

Olaylı Trabzonspor, Fenerbahçe maçı sosyal medyayı da salladı
twitter, trabzonspor, fenerbahçe,

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan ve hakem BülentYıldırım'ın tatil ettiği maç sonrası birçok kişi Twitter'da düşüncelerini diler getirdi.
İşte o tweetlerden bazıları...
Eren Eğilmez: Trabzonspor Fenerbahçe'yi son 9 resmi maçta yenememiş ve kendi evinde yine yenik. Taraftar kızacaksa kendi takımına, yönetimine kızsın.
Ahmet Ümit: Evde şiddet, aşkta şiddet, politikada şiddet, sporda şiddet. Nereye gidiyor bu ülke? Artık sesimizi biraz yumuşatmanın zamanı gelmedi mi?
Nazenin Tokuşoğlu: Bravo Trabzon taraftarı hep böyle, devam...
Ömür Gedik: Ve buna taraftarlık mı deniyor şimdi... Demesinler....
Hakan Yılmaz: Trabzonspor taraftarı takımlarını sırtından bıçakladı yazık.
Sermiyan Midyat: Seyirciler neden bu kadar keyifli? Maçın tatil edilmesini mi kutluyorlar?
Levent Üzümcü: Öyle, boş yeşile bakarız işte.
Metin Uca: Kimin işine yararki bu saçma düşmanlık. Futbol dışı herşeyin olduğu gecede Trabzonspor'un en büyük düşmanı taraftar arasındaki holiganlar
Alper Turgut: Astronotlar ay yüzeyinde bu kadar taş toplamamışlardır, Avni Aker'deki kadar
Şoray Uzun: Maçın durmasına sebep olan "sözde" taraftar.. Takımının maçı kazanma ya da berabere bitirme ihtimalini de taşladığının farkında mısın ?!!.
Cem Davran: Futbolcunun kafasına taş, çakı ve benzeri malzemeleri atanlar aynı zamanda seçmen değil mi? Kısa bir süre sonra oy kullanacak yani.
Zafer Algöz: TRABZONSPORUN en büyük düşmanı Trabzonspor Taraftari kimse başka bahane aramasın...Yazık...
Sina Afra: Futbol adına utanç... Taraftar kendi takımına bu kadar zarar verebilir. FB'nin 3-0 hükmen galip gelmesi lazım.
Bedri Baykam: Yıldırım'ın sahaya dönmemesi lazım. Burası dingonun ahırı mı? Böyle rezil ve ilkel bir futbol ortamı kaldı mı dünyada?
Zafer Arapkirli: "Karakolda" bitecek gibi görünen bir maç gibi görünüyor, Avni Aker'de oynanan "oyun"... Yazık.. Futbola yazık.. Sporun ruhuna yazık,,
İlker Akarsu: Taraftarlar sahaya komple Trabzon ilini attı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...