Tgrt Haber
28 Şubat 2023 21:53 - Güncelleme : 28 Şubat 2023 22:33

Olimpiu Morutan İtalya'da parlıyor: Galatasaray ne kadar bonservis kazanacak?

​Galatasaray'ın sezon başında İtalya Serie B ekibi Pisa'ya kiralık olarak gönderdiği Olimpiu Morutan, performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Rumen futbolcu, İtalya'da 13 gole direkt katkıda bulunurken taraftarların da adeta sevgilisi haline geldi.

Olimpiu Morutan İtalya'da parlıyor: Galatasaray ne kadar bonservis kazanacak?
,Pisa,,Galatasaray,Olimpiu Morutan

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde kadroda düşünmediği ve daha çok forma şansı bulması için İtalya Serie B takımlarından Pisa'ya kiralık gönderdiği Olimpiu Morutan, attığı goller ve yaptığı asistlerle dikkatleri üzerine çekerken taraftarların da beğenisini topladı.

Rumen futbolcu, Pisa formasıyla çıktığı 25 maçta 6 gol atarken 7 de asist yaptı. İtalya Serie B'de 6. sırada bulunan Pisa'nın en etkili oyuncularının başında gelen Morutan'ın yakaladığı form grafiği Galatasaray'ısevindirdi.

Kiralanırken bonservisini alma önceliği Pisa'ya verilen oyuncunun geleceği de merak konusu oldu.

OPSİYONU 5.5 MİLYON EURO

İtalyan ekibi, 31 Mayıs gününe kadar Morutan için 5.5 milyon Euro ödeyerek futbolcunun bonservisini alabilecek. Pisa yönetimi devre arası transfer döneminde Galatasaray'a nakit 3.5 milyon Euro ödeme teklif etmiş ancak sarı-kırmızılı yönetim bu teklifi geri çevirmişti.

Morutan'ın 31 Mayıs gününe kadar bonservisi alınmaz ise Galatasaray'ın oyuncunun formunu göz önünde bulundurarak daha iyi bir satış yapabileceği konuşuluyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...