Tgrt Haber
10 May 2014 19:45

Ömer'in golüyle Leverkusen bileti kaptı

Bayer Leverkusen, sahasında Werder Bremen'i 2-1'lik skorla geçerek Şampiyonlar Ligi ön eleme vizesini aldı.

Ömer'in golüyle Leverkusen bileti kaptı
lewandowski, dortmund, Futbol,,Galatasaray haberleri, Fenerbahçe haberleri, Beşiktaş haberleri, Trabzonspor haberleri, futbol, spor, transfer, Süper Lig, canlı maç, Galatasaray maçı, Galatasaray transfer, Fenerbahçe, transfer Fenerbahçe, Beşiktaş, Beşikta

Bayer Leverkusen, sahasında Werder Bremen'i 2-1'lik skorla geçerek Şampiyonlar Ligi ön eleme vizesini aldı. Gebre Selassie ile 1-0 öne geçen Bremen karşısında Leverkusen'i zafere taşıyan golleri Ömer Toprak ile Heuing-Min Son attı. Schalke de evinde Nürnberg'i 4-1 yenerek, 64 puanla sezonu 3. sırada kapattı. Schalke'nin golleri Joel Matip, Roman Neustaeder, Julian Draxler ve Obasi'den gelirken, Nürnberg'in tek gülünü Drmic attı. 5'inci sıradaki Wolfsburg, 6'ncı sıradaki Mönchengladbach ve 7. sıradaki Mainz ise UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkı elde ettiler. Halil Altıntoplu Augsburg, evinde karşılaştığı Eintracht Frankfurt'u 2-1 mağlup ederken, Tayfun Korkut'un teknik direktörlüğünü yaptığı Hannover, sahasında Freiburg'u 3-2 yendi. 42 puana yükselen Hannover 96, sezonu 10. sırada tamamladı. Nürnberg ve Eintracht Braunschweig 2. lige düşerken, sezonu 16. olarak kapatan Hamburg, ligde kalmak için Bundesliga 2'yi 3. olarak bitirme olasılığı olan Padeborn, Fürth ve Kaiserslautern takımlarından birisiyle 2 delegasyon maçına çıkacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...