Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Temmuz 2021 13:16

Onyekuru, Olympiakos'la anlaştı! Son dakika transfer haberleri

Son dakika transfer haberine göre; Galatasaray'da 3 farklı sezonda kiralık olarak oynayan ve sarı-kırmızılıların bu sezon da kadrosuna katmak için uğraş verdiği ancak sonuç alamadığı Henry Onyekuru'nun yeni takımı belli oldu. Yunan ekibi Olympiakos'la anlaşan Nijeryalı kanat oyuncusunun pazar günü sözleşme imzalamak için Atina'ya gideceği ifade edildi.

Onyekuru, Olympiakos'la anlaştı! Son dakika transfer haberleri
Galatasaray,Olympiakos,Henry Onyekuru

Galatasaray'da üç farklı sezonda kiralık olarak forma giyen Henry Onyekuru'nun yeni adresi netleşti. Genç kanat oyuncusu, Yunanistan Ligi takımlarından Olympiakos'a gidiyor. Yunan ekibi, Monaco'nun kadroda düşünmediği Nijeryalı kanat oyuncunun transferinde sona geldi.

Yunan basınında yer alan habere göre; Onyekuru, Olympiakos ile sözleşme imzalamak için pazar günü Atina'ya gidecek. Sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeyi imzalayacak. Yunan temsilcisinin bu transfer için Monaco'ya 5 milyon euro civarında bir bonservis bedeli ödeyeceği de ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...