Tgrt Haber
20 Eylül 2021 18:22

Watford'da Ozan Tufan ilk maçına çıkıyor!

Fenerbahçe'nin İngiltere Premier Lig ekibi Watford'a kiraladığı Ozan Tufan, yeni takımıyla ilk maçına çıkmaya hazırlanıyor. Watford Teknik Direktörü Xisco, milli futbolcunun 21 Eylül Salı günü Stoke City ile oynayacakları Lig Kupası maçında forma giyeceğini açıkladı.

Watford'da Ozan Tufan ilk maçına çıkıyor!
Watford,Stoke City,Xisco,Ozan Tufan

Watford Teknik Direktörü Xisco, Fenerbahçe'den kiralık olarak kadrolarına kattıkları Ozan Tufan hakkında övgü dolu ifadeler kullandı. Milli futbolcunun 21 Eylül Salı günü İngiltere Lig Kupası'nda oynayacakları Stoke City maçında forma giyeceğini açıklayan Xisco, yıldız oyuncu hakkında övgü dolu yorumlarda bulundu.

Xisco, "Ozan Tufan yarın Stoke City maçında oynayacak. Kendisini topla çok rahat hisseden bir oyuncu. Ayrıca çok iyi paslar atıyor ve topu iyi saklıyor. Ayrıca şutları da harika. Yarın takım için çok iyi işler yapacağına inanıyorum." dedi.

Watford'da Ozan Tufan ilk maçına çıkıyor!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...