Tgrt Haber
26 May 2022 18:49 - Güncelleme : 26 May 2022 20:03

Ozan Tufan'a ezeli rakip kanca attı: Bonservisini al gel!

Şampiyon Trabzonspor, transferde sürpriz bir hamle yaparak Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan milli yıldız Ozan Tufan'a kanca attı. Ozan Tufan'ın menajerine transfer mesajı da gönderildi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fotomaç
Ozan Tufan'a ezeli rakip kanca attı: Bonservisini al gel!
Fenerbahçe,,Trabzonspor,Ozan Tufan

Abdullah Avcı geçtiğimiz sezon başı ve devre arasında olduğu gibi transferde elini çabuk tutmak istiyor. Avcı eksik bölgeleri belirleyerek sol bek, sağ bek, sağ stoper ile 6 ve 8 numarayı beraber oynayacak bir oyuncu transferi istedi.

6-8 numara oynayacak oyuncu olarak Beşiktaş'la yollarını ayıran Oğuzhan Özyakup gündemde... Sürpriz olarak ise Ozan Tufan radara girdi

Ozan için Fenerbahçe ile bir görüşme yapılmayacak. Ancak menajerine "Eğer bonservisini bedelsiz alırsan, Abdullah hoca seninle çalışmak istiyor" mesajı gönderildi.

BEŞİKTAŞ GERİ ADIM ATTI

Ozan'ın birinci tercihi siyah-beyazlı formayı giymek olduğu için Galatasaray'a hayır dedi. Bonservisini bedelsiz alırsa ilk tercihinin de Beşiktaş olacağı belirtiliyor.

Trabzonspor'un bu teklifi ise Ozan'ın kendisine olan özgüvenini yerine getirdi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un da açıkladığı gibi Beşiktaş, Ozan Tufan transferinde bu sene girişimde bulunmadı. Karadeniz Gazetesi'nin haberine göre, geçtiğimiz sezon istekli olan siyah-beyazlılar, bu sene geri adım attı. Gedson Fernandes transferinin yapılması ve takım Josef de Souza'nın yer alması Ozan'ı ikinci plana atablir. Bu durum Ozan'ı Trabzonspor'a daha da yaklaştırıyor.

OZAN TUFAN KİMDİR?

12 Mart 1995'te Bursa'da dünyaya gelen Ozan Tufan, 1.82 boyunda ve orta saha mevkisinde forma giyiyor. Ozan Tufan'ın Fenerbahçe ile olan sözleşmesi Haziran 2023'te sona erecek.

Ozan, kariyerine Bursaspor'da başladı ve daha sonra Fenerbahçe, Alanyaspor ve kiralık olarak Watford forması giydi. Ozan bu sezon toplamda 18 maça çıktı ve 774 dakika sahada kaldı.

Ozan Tufan A Milli Futbol takım formasıyla da 65 maça çıkıp 9 gol atmayı başardı.

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...