Tgrt Haber
14 Temmuz 2021 10:15

Galatasaray, Patrick van Aanholt ile anlaşma sağladı | Son dakika transfer haberleri

Son dakika transfer haberine göre; Süper Lig'de gelecek sezon çalışmalarını sürdüren Galatasraray, bu hafta transferde gaza basacak. Marcelo Saracchi'yle yolları ayıran Galatasaray, sol bek bölgesini direk 11'de oynayacak bir oyuncuyla güçlendirmek istiyor. Sarı-kırmızılılar Crystal Palace'la sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Patrick van Aanholt'la yıllık ücret konusunda anlaşma sağladı.

Galatasaray, Patrick van Aanholt ile anlaşma sağladı | Son dakika transfer haberleri
Patrick van Aanholt,Galatasaray

Saracchi'nin ayrılışı sonrasında sol bek bölgesini henüz dolduramayan sarı-kırmızılılar, Hollandalı Patrick van Aanholt ile görüşmelerini sürdürüyor. Crystal Palace ile kontratı biten 30 yaşındaki sol bekin istediği imza parası nedeniyle görüşmeler final aşamasına gelemezken, yıllık ücret talebi 1 milyon 750 bin Euro...

Sabah'ın haberine göre; Aslan, yıllık ücretini vermeyi kabul etse de istenen imza parası ve kontratın uzunluğu konusunda görüşmeler sürüyor. PSV altyapısında yetişen, ardından Chelsea U18 takımına giden oyuncu Newcastle, Wigan, Vitesse ve Sunderland formaları giydikten sonra 30 Ocak 2017'de 10.5 milyon Euro'ya Crystal Palace'a transfer olmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...