Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Haziran 2021 16:28

Paulinho, Galatasaray ile anlaştı

Brezilyalı futbolcu Paulinho, Galatasaray'ın teklifini kabul etti. Tecrübeli yıldızın bu hafta sarı-kırmızılı takımla sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Paulinho, Galatasaray ile anlaştı
Galatasaray,Paulinho

Başkanlığa seçilmesinin ardından takımın başına Fatih Terim’i getiren Burak Elmas, transfer çalışmalarına da hız verdi. 20-21 Temmuz’da oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön eleme turu ilk maçında Hollanda temsilcisi PSV ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray, bonservisi elinde olan 10 numara Paulinho'yu kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Portekiz basınından Record'un haberine göre, anlaşma sağlanan 32 yaşındaki Brezilyalı yıldızın bu hafta sarı-kırmızılı kulüple sözleşme imzalayacağı ifade edildi.

PİYASA DEĞERİ 9.5 MİLYON EURO!

Geçtiğimiz günlerde Güney Amerika basınına açıklamalarda bulunan Paulinho'nun annesi Erica Nascimento, oğluna teklif yapan takımlardan birinin de Galatasaray olduğunu söylemişti. Son olarak Çin ekibi Guangzhou'da oynayan Paulinho, kariyerinde Barcelona ve Tottenham gibi dev kulüplerin formalarını giydi. Oynadığı kulüplerde toplamda 487 resmi maça çıkan Paulinho, 130 gol atarken 55 de asist yapmıştı. Brezilyalı oyuncunun güncel piyasa değerinin 9,5 milyon Euro civarında olduğu ifade ediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...