Tgrt Haber
13 Ağustos 2021 16:31

Fenerbahçeli Dimitris Pelkas 3-4 hafta sahalardan uzak kalacak

Fenerbahçe’nin omuzundan sakatlık yaşayan Yunan yıldızı Dimitris Pelkas, 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

Fenerbahçeli Dimitris Pelkas 3-4 hafta sahalardan uzak kalacak
Fenerbahçe,Dimitris Pelkas

Fenerbahçe’de Pelkas şoku yaşanıyor. Yeni sezonun ilk maçında pazar günü Adana Demirspor’a konuk olacak sarı-lacivertli takımda Pelkas’ın dünkü antrenmanda omuzunun çıktığı açıklanmıştı. Sağ omzu çıkan Fenerbahçeli Dimitris Pelkas, sahalardan 3-4 hafta uzak kalacağını duyurdu.

Instagram hesabından açıklama yapan Yunan oyuncu, "Omzumdaki sakatlığımdan ötürü 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağım. Arkadaşlarıma katılıp sezon sonundaki hedeflerimize ulaşabilmek için tekrar çalışmayı dört gözle bekliyorum. Gelecek maçlarda takıma katkı sağlayamayacak olsam da bu sakatlıktan daha güçlü döneceğim. Bana destek veren herkese çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, Süper Lig'in ilk haftasında Adana Demirspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Mücadelede hakem Ali Şansalan düdük çalacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...