Tgrt Haber
06 Ekim 2021 20:21

Vitor Pereira suskunluğunu bozdu! "Mesut Özil bizim kaptanımız"

Son dakika Fenerbahçe spor haberi: Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, Mesut Özil ile arasında yaşananlara açıklık getirdi. Hatayspor maçında yedek oturan, Olympiakos karşılaşmasında kadroya alınmayan ve Kasımpaşa maçında uzun süre ısınmasına rağmen oyuna giremeyen 32 yaşındaki futbolcu ile Portekizli çalıştırıcı arasında sorun bulunduğu iddia edilmişti. Öyle ki, Mesut Özil'in ocak ayında takımdan ayrılabileceği dahi konuşulmaya başlandı. Konuyla ilgili Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira suskunluğunu bozdu.

Vitor Pereira suskunluğunu bozdu! "Mesut Özil bizim kaptanımız"
​Fenerbahçe,Vitor Pereira,Mesut Özil

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira ile Mesut Özil arasında sorun olduğu iddiaları gündeme oturmuştu. Hatayspor maçında yedek oturan Mesut Özil, hastalığı gerekçesiyle UEFA Avrupa Ligi'ndeki Olympiakos karşılaşmasında kadroya alınmadı. Süper Lig'in 8. haftasında Kadıköy'de oynanan Kasımpaşa mücadelesine yedek kulübesinde başlayan 32 yaşındaki yıldız, uzun süre ısınmasına rağmen oyuna girmedi. İkili arasında yaşanan gerilimin Mesut Özil'in sahada kalma dakikalarına etki ettiği öne sürülmüştü.

PEREIRA'DAN ÖZİL SÖZLERİ

Teknik direktör Vitor Pereira'nın söz konusu iddialar sonrası canının çok sıkıldığı ortaya çıktı. Portekizli çalıştırıcı, Mesut Özil ile ilgili konuştu ve öğrencisiyle arasında bir sorun olmadığını söyledi. Sabah'ın haberine göre; Vitor Pereira, Mesut Özil ile ilgili konuştu ve her teknik adamın kariyeri tüm dünya tarafından kabul edilen bir oyuncuya sahip olmaktan mutluluk duyacağını ifade etti.

"MESUT ÖZİL BİZİM KAPTANIMIZ"

Portekizli hoca, "Mesut'la her maç öncesinde görüşüp durumuyla ilgili bilgi alıyorum. Olympiakos maçında oynatmak için Hatay'da dinlendirdim. Ancak grip oldu ve bu iki maçı kaçırdı. O bizim kaptanımız ve her zaman sahada olacak. Herkes konuşabilir ama son karar benim. Mesut gibi bir yıldıza sahip olmaktan mutluyum, maksimum faydayı alacağım şekilde de oynatma kararına sahibim" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...