Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Ekim 2021 06:24

Pereira’nın gözdeleri formayı unuttu

Fenerbahçe’de sezon başında forma şansı bulan genç oyunculardan Muhammed Gümüşkaya, Arda Güler ve Fatih Yiğit Şanlitürk formaya hasret kaldı.

Pereira’nın gözdeleri formayı unuttu
fenerbahçe,,Muhammed Gümüşkaya,,arda güler,,Fatih Yiğit Şanlitürk,,vitor pereira,

Fenerbahçe’de sezon başında sakat oyuncular sebebiyle forma şansı bulan Muhammed Gümüşkaya, Arda Güler ve Fatih Yiğit Şanlitürk son haftalarda formaya hasret kaldı. İlk Helsinki maçında attığı golle kilidi çözen Muhammed, 11’de düzenli oynamaya başlamıştı. 6’sı ilk 11’de olmak üzere 11 maçta forma giyen genç oyuncu son 3 karşılaşmada süre alamadı.

GÖRÜNÜP SİLİNDİLER

16 yaşındaki Arda Güler, Antalyaspor maçında yaptığı asistle kendini gösterdi. Ardından oynanan 4 maçta kadroda yer almasına rağmen süre almadı. Sonra da formayı unuttu. Fatih Yiğit Şanlıtürk, deplasmanda 5-2 kazanılan Helsinki maçında attığı golle parladı. Ligde 4 maçta kadroda yer almasına rağmen o da şans bulamadı. Burak Kapacak ise henüz siftah yapamadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...