Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Temmuz 2021 12:39

Fenerbahçe'de Diego Perotti'den manidar paylaşım! 11 numara...

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon 11 numaralı formayı giyen Diego Perotti, Csikszereda ile oynanan hazırlık maçında takım arkadaşı Sinan Gümüş'ün 11 numaralı formayı giymesi sonrasında sosyal medya hesabından flaş bir paylaşım yaptı.

Fenerbahçe'de Diego Perotti'den manidar paylaşım! 11 numara...
Diego Perotti,Fenerbahçe

Fenerbahçe'de yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre formasından uzak kalan ve bekleneni veremeyen Diego Perotti, sarı-lacivertli takımın Csikszereda ile oynadığı hazırlık maçının ardından ilginç bir paylaşımda bulundu.

Sarı-lacivertli takımda geçtiğimiz sezon 11 numaralı formayi terleten Arjantinli futbolcu, Csikszereda ile oynanan hazırlık maçında takım arkadaşı Sinan Gümüş'ün 11 numaralı formayı giymesi sonrasında sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Deneyimli futbolcu, geçen sezon giydiği formanın fotoğrafını paylaştı ve emojiler ekledi.

İtalyan medyasından Sky Sport'un haberine göre İtalya Serie A ekibi Genoa, Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2022 yazında bitecek olan Arjantinli oyuncuyu transfer etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Genoa, sarı-lacivertlilerle yaptığı müzakerelerde önemli aşama kaydetti.

İşte Perotti'nin o paylaşımı:

Fenerbahçe'de Diego Perotti'den manidar paylaşım! 11 numara...

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...