Tgrt Haber
06 Mart 2014 19:41 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:29

PFDK'dan, Bursaspor'a kötü haber

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Bursaspor'a 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi.

PFDK'dan, Bursaspor'a kötü haber
PFDK'dan, Bursaspor'a ceza, seyircisiz oynama cezası, bursaspor'a 1 maç ceza,

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu toplantısının ardından yapılan açıklamaya göre, Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor mücadelesinde taraftarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahüratın sezon içinde 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı Bursaspor'a 1 maç seyircisiz oynama ve 80 bin lira para cezaları verildi. Yeşil-beyazlı kulüp, aynı maçta taraftarının neden olduğu saha olaylarından dolayı da 20 bin lira ceza aldı.
Galatasaray'a, Çaykur Rizespor maçında taraftarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahüratın sezon içinde 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 150 bin lira, Karadeniz temsilcisine ise çirkin ve kötü tezahüratın yanı sıra saha olayları nedeniyle toplam 80 bin lira para cezaları verildi. Akhisar Belediyespor, çirkin ve kötü tezahürattan dolayı 80 bin lira, Beşiktaş, taraftarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 10 bin lira ile cezalandırıldı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...