Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Ekim 2021 19:34

Miralem Pjanic için bomba transfer iddiası! Son dakika Beşiktaş transfer haberleri

Son dakika Beşiktaş transfer haberi: Beşiktaş'ın sezon başında kadrosuna kattığı Mirelam Pjanic, Avrupa basınında sıkça konuşuluyor. Uzun süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Boşnak futbolcu ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. İspanyol basınında yer alan habere göre; Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ın Pjanic için devreye girdiği iddia edildi.

Miralem Pjanic için bomba transfer iddiası! Son dakika Beşiktaş transfer haberleri
Beşiktaş,Miralem Pjanic,Newcastle United

Beşiktaş'ın sezon başında Barcelona'dan kadrosuna katarak büyük sükse yaptığı Miralem Pjanic ile ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Transferin son günlerinde siyah-beyazlıların renklerine bağladığı Miralem Pjanic'in geçtiğimiz günlerdeki Juventus ziyareti dikkat çekmişti. İtalyan basınında çıkan haberlerde Pjanic'in eski takımına geri dönebileceği iddia edildimiş, Pjanic bir muhabirin "Juventus'a dönecek misiniz" sorusuna ise "Hayır" yanıtını vermişti.

Bosna Hersekli futbolcu için bir iddia da İspanyol basınından geldi. Premier Lig ekibinin Pjanic için devreye girdiği yazıldı.

PJANİC DE LİSTEDE!

409 milyon dolara satılan Araplar tarafından satıln alınan Newcastle United, sezon sonunda transferlerle yeni bir çehreye bürünmek istiyor. İngiliz ekibi, yüksek bir bütçe ile birçok mevkiye dünya yıldızı oyuncuları alarak kadrosunu yenilemek ve zirveye oynamak istiyor. İngiliz basınında çıkan haberde Newcatle'ın listesinde Haaland, Mbappe, Icardi, Rudiger ve Pjanic gibi isimlerin olduğu iddia edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...