Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 May 2022 00:10 - Güncelleme : 21 May 2022 00:51

Pjanic'ten Beşiktaş'a duygusal veda: Her zaman Kara Kartal

Beşiktaş'ın sezon başında Barcelona'dan kiraladığı ancak beklediği verimi bir türlü alamadığı yıldız futbolcu Miralem Pjanic, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla siyahlı beyazlı camiaya veda etti. Sezonun kötü geçtiğini belirten Pjanic, "Beşiktaş'ın her zaman taraftarı olarak kalacağım" ifadesini kullandı.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Pjanic'ten Beşiktaş'a duygusal veda: Her zaman Kara Kartal
Beşiktaş,Pijanic

Sezonu hayal kırıklığıyla kapatan takımlardan Beşiktaş'ta sezonun sonuna gelinmesiyle beraber ilk ayrılık gerçekleşti. Sezon başında Barcelona'dan büyük umutlarla kiralanan Miralem Pjanic, siyah-beyazlı kulübe veda etti.

Boşnak yıldız Miralem Pjanic, sosyal medya hesabından veda mesajı paylaştı. 32 yaşındaki orta saha oyuncusu yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"YOLLARIMIZ TEKRAR KESİŞECEK"

"Beşiktaş... Veda vakti geldi, hatta çok çabuk geldi. Sizlerden ayrılacağım için çok üzgünüm. Burada harika insanlar, harika bir kulüp tanıdım. Ama özellikle tanıdığım en harika taraftarı gördüm ve atmosferi yaşadım. Stadımızda oynamak büyük bir onur oldu. Bu sezon için sizlere çok teşekkür ediyorum. Zor bir sezon oldu, daha fazla kupa kazanmak isterdim. Hepimiz için çok zor bir sezondu ne yazık ki. Ama en azından kulübümüze bir Süper Kupa kazandırabildik. Ben Beşiktaş'ın her zaman taraftarı olarak kalacağım. Ben, oğlum ve bütün ailem... İnanıyorum ki gelecekte yollarımız tekrar kesişecek. Sonsuza kadar kalbimin en derin yerinde olacaksınız. Hepinizi çok seviyorum. Her zaman Kara Kartal."

Miralem Pjanic, siyah-beyazlı forma ile çıktığı 26 maçta 4 asiste imza atarken golle tanışamadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...