Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Ekim 2021 18:02

PSG'den Erling Haaland bombası!

Son dakika transfer haberi: Borussia Dortmund formasıyla gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekerek dev kulüpleri peşine takan Erling Haaland transferin gözdesi konumunda... Norveçli golcünün sezon sonunda Dortmund'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Transferde en ciddi aday konumunda olan PSG'nin, Haaland'ın transferi için kesenin ağzını açtığı öne sürüldü.

PSG'den Erling Haaland bombası!
PSG,Erling Haaland

Fransız devi PSG, Kylian Mbappe'nin takımdan ayrılması durumunda transfer listesinin başına Erling Haaland'ı koydu. Footmercato'nun haberine göre, Norveçli yıldızın menajeri Mino Raiola ile görüşmeler başladı. PSG'nin, Erling Haaland için 75-90 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkardığı ifade edildi. Öte yandan 21 yaşındaki futbolcuyu ikna etmek için cazip bir kontrat teklif edilecek. Fransız devinin, Haaland'a primler hariç yıllık 38-42 milyon euro arasında 2+1 yıllık sözleşme önereceği belirtildi.

Borussia Dortmund formasıyla istatistikleri altüst eden Erlin Haaland, 67 maçta 68 gol attı ve 19 asist yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...