Tgrt Haber
11 Temmuz 2021 17:32

PSV-Galatasaray maçını İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Galatasaray'ın Hollanda temsilcisi PSV'ye konuk olacağı ilk maçta, İspanya Futbol Federasyonundan Alejandro Hernandez düdük çalacak.

PSV-Galatasaray maçını İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek
Alejandro Hernandez,Galatasaray,PSV

UEFA'nın internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, 21 Temmuz Çarşamba günü oynanacak müsabakada Hernandez'in yardımcılıklarını, Jose Naranjo ve Diego Sanchez Rojo yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini ise Cesar Soto Grado üstlenecek.

İspanya'nın en iyi hakemlerinden biri olarak gösterilen Alejandro Hernandez, 2012'de 1. ligde üst düzey hakem olarak görev yapmaya başlarken İspanya La Liga'da ilk El Clasico'sunu Nisan 2016'da yönetmişti. 2017'de ise teknik komite tarafından En İyi İspanyol Hakem seçilmişti. 2014'ten bu yana FIFA kokartı takan Hernandez,  2019 yılında Beşiktaş ile Braga arasında UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan karşılaşmada düdük çalmıştı. İspanyol hakem 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 27 Mart 2021'de A Milli Takımımızın Norveç'le oynadığı karşılaşmanın da hakemiydi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...