Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Temmuz 2021 09:41

Galatasaray'da Rachid Ghezzal imzayı atıyor! Son dakika transfer haberleri

Son dakika transfer haberine göre; Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da bu hafta hareketli geçecek. Sarı-kırmızılılar, transferi için düğmeye bastığı Rachid Ghezzal'da mutlu sona çok yakın. Cezayirli oyuncu, Al-Nasr’ın teklifini geri çevirdi. Suudi Arabistan’da oynamak istemeyen Ghezzal’ın bu hafta içinde sarı-kırmızılı ekibe imza atması bekleniyor.

Galatasaray'da Rachid Ghezzal imzayı atıyor! Son dakika transfer haberleri
Rachid Ghezzal,Galatasaray,Beşiktaş

Galatasaray ve Beşiktaş'ın yarıştığı Rachid Ghezzal için son olarak Al-Nasr devreye girdi. Aboubakar ve Talisca'yı transfer eden Al-Nasr'ın geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Cezayirli futbolcuya, yıllık 4 milyon euro teklif ettiği bildirildi. Ancak başarılı futbolcunun Suudi Arabistan'da forma giymek istemediği ve Galatasaray ile arasında ücret olarak çok fark olmaması nedeniyle bu teklifi reddettiği öğrenildi. Beşiktaş da yıllık 2 milyon 250 bin euro önermiş ve bu rakamın üstüne çıkmayacağını bildirmişti.

BAŞKAN ELMAS AÇIKLAYABİLİR

Bu gelişmelerin ardından Ghezzal'ın Galatasaray forması giymesine artık kesin gözüyle bakılıyor. Başarı bonuslarıyla birlikte 3.5 milyon euro teklif ederek öne çıkan sarı-kırmızılı ekibin, Leicester City'yle olan görüşmesinin bu hafta içinde bitmesi ve Ghezzal'ın Galatasaray'a imza atması bekleniyor. Cimbom'un, Beşiktaş'tan farklı olarak oyuncuyu satın alma opsiyonu ile kiralamak istediği belirtiliyor. Ayrıca bonservisiyle alınması seçeneği de masada... Başkan Burak Elmas'ın bugün bu transferle ilgili gelişmeleri de aktarması bekleniyor.

GOMIS DE DEVREDE

Galatasaray'ın eski yıldızı Bafetimbi Gomis, Ghezzal transferinde aracı olacak. Bir Galatasaray taraftarının sosyal medyadan, "Arkadaşınla konuş ve kendisine Galatasaray'ı anlat. Sana güveniyoruz" sözleri üzerine Gomis, "Yapacağım" yanıtını verdi.

Çarşamba akşamı PSV ile oynanacak ilk maça yetişmesi zor görünen Ghezzal'ın rövanşta takımdaki yerini alması hedefleniyor. Galatasaray yönetimi, bu hamlesiyle hem takıma önemli bir takviye yapmak hem de transfer konusundaki eleştirileri bitirmek istiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...