Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Temmuz 2021 13:00

Rachid Ghezzal savaşı! İşte Beşiktaş’ın teklifi… Son dakika transfer haberleri

Süper Lig'in iki devi Beşiktaş ve Galatasaray'ın, performansıyla beğeni toplayan siyah-beyazlılarda kiralık olarak forma giyen Rachid Ghezzal rekabeti sürüyor. Beşiktaş'ın şampiyonluğundaki en büyük pay sahiplerinden biri olan Cezayirli futbolcu için Galatasaray'da devreye girmişti. 29 yaşındaki oyuncunun basında çıkan, "Galatasaray'ı reddeti Beşiktaş'a imza atacak" şeklindeki haberleri yalanlaması ise kafaları karıştırdı. Alınan bilgiye göre Ghezzal'ın menajeri Anouir Fazuli İstanbul'a gelirken, Beşiktaş'ın sunacağı teklif de belli oldu.

Rachid Ghezzal savaşı! İşte Beşiktaş’ın teklifi… Son dakika transfer haberleri
Rachid Ghezzal,Beşiktaş,Galatasaray

Sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal'ın performansı büyük beğeni toplamıştı. Sezonun yıldızları arasında yer alan Cezayirli için kıyasıya bir transfer yarışı yaşanıyor. Siyah-beyazlılar ile olan kiralık sözleşmesi biten 29 yaşındaki futbolcu için Galatasaray da teklif yaptı. Sarı-kırmızılı kulübün teklifini dinleyen Rachid Ghezzal'ın menajeri Anouir Fazuli, Beşiktaş'la masaya oturacak ve daha sonra oyuncusuyla birlikte teklifleri değerlendirecek.

3 YILLIK KONTRAT

Sabah'ın haberine göre; Galatasaray ve Fenerbahçe'nin bir süre önce görüştüğü Rachid Ghezzal'ın menajeri Anouir Fazuli, Beşiktaş'la masaya oturmak için İstanbul'a gelecek. Fazuli ile yapılacak pazarlıklarda Cezayirli kanat oyuncusuna 3 yıllık kontrat ve sezon başına 2.5 milyon Euro maaş teklif edilecek. Teklif paketinde Süper Lig şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi için bonuslar da yer alacak. 29 yaşındaki futbolcu, bir an önce bu görüşmelerin neticelenmesini beklerken Leicester City konusunda Beşiktaş yönetimine kendisinin de yardımcı olmaya çalışacağını aktardı. Yeniden yükselişe geçtiği siyah-beyazlı takımda kalmak isteyen Ghezzal, Suudi Arabistan'dan gelen yıllık 4 milyon Euro maaşlı sözleşme teklifini ise geri çevirdi.

YALANLADI!

Kişisel sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Rachid Ghezzal, Galatasaray'dan teklif aldığı ancak kariyerine Beşiktaş'ta devam edeceği yönündeki haberlere, "Yanlış" diyerek cevap verdi. Öte yandan Cezayirli futbolcu, Instagram hesabının profilinde yer alan Beşiktaş yazısını ve Kartal emojisini kaldırdı. Bu gelişmelerin ardından sosyal medyada Ghezzal'ın hangi takıma gideceği merak konusu olurken tartışmalara da yol açtı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...