Tgrt Haber
14 Temmuz 2021 10:05

Real Madrid'de kaset depremi! Florentino Perez...

Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez'in, takımın iki efsane ismi Raul ve Casillas'a 'sahtekar' dediği bir ses kaydı ortaya çıktı.

Real Madrid'de kaset depremi! Florentino Perez...
Florentino Perez,Real Madrid

La Liga ekibi Real Madrid'in başkanı Florentino Perez'in 2006 yılına ait bir ses kaydı yayımlandı. Perez'in kulübün iki efsane ismi Raul Gonzalez ve Iker Casillas için flaş ifadeler kullandığı ortaya çıktı. İspanyol basınından El Confidencial'in paylaştığı ses kaydında, Perez'in iki isimden 'dolandırıcı' diye bahsettiği duyuluyor.

İşte Florentino Perez'in ses kaydında kullandığı ifadeler;

"Real Madrid'in en büyük dolandırıcılarından birincisi Raul, ikincisi ise Casillas. Sahtekarlık deyince akla ilk Raul gelir. Çok benciller, onlara güvenemezsin. Bir hata yaparsan seni yüzüstü bırakırlar. Sorun şu ki; insanlar onları çok seviyor ve savunuyor. Casillas , Real Madrid'in standart kalecisi değil, hiçbir zamanda olmadı."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...