Tgrt Haber
11 Eylül 2014 19:58

Real'de bir dönem sona eriyor

Angel di Maria ve Xabi Alonso'nun takımdan ayrılmasından rahatsız oldu bilinen Real Madrid'in "7 numarası" Cristiano Ronaldo hakkında ayrılık dedikoduları had safhada.

Real'de bir dönem sona eriyor
real madrid, cristiano ronaldo, real,

İspanya La Liga'da mücadele eden dünyanın en büyük ve en pahalı takımlarından Real Madrid formasını terleten süper yıldız Cristiano Ronaldo'nun da adı transfer söylentilerine karışmaya başladı.

Yaz transfer sezonunda Arjantinli Angel di Maria'yı Manchester United'a, İspanyol Xabi Alonso'yu da Bayern Münih'e satan Real Madrid'de Cristiano Ronaldo'nun bundan rahatsız olduğu biliniyordu. Hatta Portekizli oyuncu bu yönde açıklamalar yaparak kulübün transfer politikasından "kendi adına" memnun olmadığını belirtmişti. Bundan sonra İngiliz basını harekete geçti, Ronaldo'yu Premier Lig'e gönderdi, Real Madrid'e Ronaldo'nun halefini getirdi. İşte detaylar...

İngiliz ekibi Manchester United'dan Real Madrid'e geçtiğinden beri tam 250 maça çıkan ve 255 gol 81 asist ile inanması güç bir istatistiğe imza atan Ronaldo, bu takımla Şampiyonlar Ligi, La Liga ve İspanya Kral Kupası şampiyonluğu madalyalyalarını da kazanmıştı. Fakat bu sezon takımdaki iyi anlaştığı arkadaşlarının ayrılması Ronaldo'yu üzmüş olsa gerek. Ayrıca The Independent Manchester United'ın bu sezon kadrosuna kattığı isimler olan Angel di Maria ve Radamel Falcao'nun istatistik canavarı Cristiano Ronaldo'dan daha fazla kazanması da yıldız oyuncunun kafa karışıklığının olmasının sebepleri arasında gösteriliyor.

Hepsi bir araya geldiğinde 29 yaşındaki Ronaldo'nun Santiago Bernabau'de son sezonu bu yıl olabilir. Hatta öyle ki, Real Madrid onun alternatifini bile buldu: Eden Hazard. The Guardian'ın haberine göre, Real Madrid'in yeni ışığı Belçikalı oyuncu olacak. Şu anda 23 yaşında olan Eden Hazard, her geçen zamanda kendini geliştiren bir kanat oyuncusu. Bitiricilik anlamında Cristiano Ronaldo kadar parlak yeteneğe sahip olmasa da her yönü ile gelişime açık bir oyuncu imajı çizen Hazard, 60 milyon Sterlin'lik bedel ile Los Galacticos forması giyebilir. Hazard olmazsa ikinci seçenek ise Liverpool'un 19 yaşındaki İngiliz oyuncusu Raheem Sterling.

Peki Cristiano Ronaldo'nun olası yeni takımı hangisi olabilir? Aslında maliyeti düşünüldüğünde zaten olası seçenekler ortaya çıkıyor: Chelsea ve Paris Saint-Germain. Chelsea'nin kozu Ronaldo'nun eski hocası Jose Mourinho olarak gösterilirken Paris Saint-Germain ise Portekizli yıldıza sunacağı maddi olanaklara güveniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...