Tgrt Haber
11 Nisan 2022 07:00 - Güncelleme : 11 Nisan 2022 07:04

Rıdvan Yılmaz Ada'ya gitmek istiyor! Pazarlık kızışacak

Beşiktaş'ın genç sol beki Rıdvan Yılmaz, Avrupa kulüplerini kendine hayran bıraktırdı. İngiltere, İtalya ve Almanya'dan talipleri olan millî futbolcu için siyah beyazlı yönetim 10 milyon Euro bonservis geliri bekliyor

Rıdvan Yılmaz Ada'ya gitmek istiyor! Pazarlık kızışacak

Beşiktaş'ın genç sol beki Rıdvan Yılmaz yuvadan uçuyor ama altyapısından yetiştiği kulübüne ciddi gelir sağlayarak... Siyah beyazlıların sahasında Alanyaspor'u muhteşem bir futbolla 4-1 yendiği maçta genç sol bek oldukça başarılı bir performans sergiledi. İngiltere, Almanya ve İtalya'dan gelerek maçı izleyen temsilciler, oyundan çıkarıldığında Valerien Ismael'in özel olarak tebrik ettiği 21 yaşındaki oyuncuya hayran kaldı.

PAZARLIK KIZIŞACAK

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City, İtalya Serie A'dan Torino ile Almanya Bundesliga'dan Stuttgart, sezon sonunda genç oyuncuyu kadrosuna katmak için birbirleriyle yarışacak. Şu anda en yüksek teklifi veren takımın 6 milyon Euro seviyesine ulaştığı öğrenildi. Beşiktaş yönetimi ise transfer sezonunda yaşanacak pazarlıklar sonrası rakamın 10 milyon Euro'ya yükseleceğini ön görüyor.

ADA'YI İSTİYOR

Geçen sezon da Avrupa'dan teklifler alan Rıdvan Yılmaz, Beşiktaş'la Şampiyonlar Ligi tecrübesi yaşamak için kalmıştı. Genç futbolcunun sezon sonunda kesin olarak Avrupa'ya gitmek istediği ve İngiltere'ye daha sıcak baktığı öğrenildi.

ISMAEL’İN GELİŞ SEBEBİ

Beşiktaş yönetiminin Valerien Ismael'i tercih etmesinin en önemli sebeplerinden biri transfer geliri sağlaması. Başarılı teknik adam, genç oyuncuları kısa sürede parlatarak yüksek bedellerle satışına katkıda bulunuyor. Fransız çalıştırıcının gelecek sezon sonunda en az üç oyuncunun Avrupa'ya transferini sağlamak olduğu öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...