Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Ağustos 2022 08:44 - Güncelleme : 03 Ağustos 2022 10:13

Rıdvan Yılmaz ilk maçında taraftarın sevgilisi oldu

Beşiktaş haberleri: Alman takımı E. Frankfurt'a transferi son anda yatan ve Beşiktaş'tan İskoç ekibi Glasgow Rangers'a transfer olan Rıdvan Yılmaz, yeni takımıyla ilk resmi maçına çıktı ve kısa sürede gösterdiği performansla beğeni topladı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Rıdvan Yılmaz ilk maçında taraftarın sevgilisi oldu
Beşiktaş,Glasgow Rangers,Rıdvan Yılmaz

Almanya'ya transfer Frankfurt'un tutumu nedeniyle son anda yatan ve Beşiktaş'tan İskoç ekibi Glasgow Rangers'a transfer olan 21 yaşındaki sol bek Rıdvan Yılmaz, yeni takımıyla ilk resmi maçına UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nda Saint-Gilloise karşısında çıktı.

Milli futbolcu, müsabakanın 67. dakikasında Borna Barisic'in yerine oyuna dahil oldu. Yaklaşık 25 dakika yeni formasını terleten Rıdvan Yılmaz, takımının 2-0 mağlup olmasına rağmen taraftarların büyük beğenisini kazandı.

Rangers taraftarları, 21 yaşındaki futbolcunun gösterdiği 25 dakikalık performansın ardından hemen ilk 11'e yerleştirilmesi ve sürekli oynaması gerektiğini savundular. Sosyal medyada aldığı övgü dolu yorumlarla Rıdvan Yılmaz ilk maçından yeni takımının taraftarının desteğini de arkasına almayı başardı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...