Tgrt Haber
15 Haziran 2022 08:08 - Güncelleme : 15 Haziran 2022 08:41

Rıdvan Yılmaz transferinde pürüz: Almanlar yan çizdi!

Beşiktaş transfer haberleri: Beşiktaşlı yöneticiler, Frankfurt ile anlaşılan 6,5 milyon Euro'luk bonservis bedelinin bonuslarla ödenme planı üzerine geri adım attı. 5 milyon Euro öneren Torino'yla masaya oturulacak.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Rıdvan Yılmaz transferinde pürüz: Almanlar yan çizdi!
Beşiktaş,Torino,Rıdvan Yılmaz,Eintracht Frankfurt

Beşiktaş'ta Rıdvan Yılmaz transferi bir anda karıştı. Genç oyuncu Almanya'ya gitmek üzere bavulunu bile hazırlamışken, Eintracht Frankfurt'un ödeme planındaki değişiklik teklifiyle transfer donduruldu.

Bundesliga ekibinin sportif direktörü Markus Krösche ile Rıdvan için anlaşmaya varılmıştı. Ve 21 yaşındaki sol bek, 6,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Frankfurt ile 5 yıllık sözleşmeye imza atacaktı.

BAŞKAN ÇEBİ'Yİ KIZDIRDILAR!

Ancak Almanlar son anda net olarak 3,7 milyon Euro, bonuslarla birlikte 6,5 milyon Euro ödemek istediklerini iletti.

Frankfurt'un imza aşamasındaki tavrı Başkan Ahmet Nur Çebi’yi kızdırdı. Teklifi beğenmeyen siyah-beyazlılar, Rıdvan'ı isteyen Torino'yla masaya oturma kararı aldı.

Serie A ekibi kısa süre önce 5 milyon Euro net bonservis bedeli teklifinde bulunmuş, Frankfurt'un daha yüksek teklifinin ardından transferden vazgeçmişti.

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...